Libnet.ro
UNICEF

12:00

Lucrarile de constructii au avut cel mai mare declin

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lucrarile de constructii au avut cel mai mare declin

Romania a inregistrat cel mai semnificativ declin al lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana in februarie 2014, comparativ cu perioada similara din 2013, arata datele prezentate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Romania, tara europeana cu cel mai mare numar de decese provocate in accidentele de masina: Ce compensatii primesc asiguratii

Romania este fruntasa intr-un top european, insa nu intr-un sens fericit: Tara noastra are cel mai mare numar de decese provocate de accidentele rutiere, fiind urmata de Letonia, Polonia si Lituania. in.

VIDEO in cel mai mare cartier al Clujului, credinciosii au urmarit slujba de inviere de pe un ecran amplasat afara

Sute de credinciosi au participat la slujba de inviere la biserica cu hramul Sfintii Petru si Pavel de pe strada Primaverii din cel mai mare cartier al Clujului, Manastur.

Viol in Vinerea Mare, in cel mai mare parc din Buzau

In Vinerea Mare, o femeie a fost violata de catre un individ, in Parcul Crang din municipiul Buzau. Autorul faptei este un bucurestean, in varsta de 56 de ani, care a fost retinut de catre jandarmi la putin timp dupa comiterea infractiunii.

Ion Tiriac: Cel mai greu meci s-a castigat. Mai scoatem si noi capul in lume

Fostul mare tenismen Ion Tiriac considera ca cel mai greu meci al intalnirii cu Serbia a fost castigat de Sorana Cirstea, care a invins-o sambata dupa pranz pe Ana Ivanovic pe terenul central de la Arenele BNR.

Hristos a inviat! invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinilor

Credinciosii din intreaga lume sarbatoresc invierea Mantuitorului. Cea mai mare sarbatoare a crestinatatii ii gaseste pe romani cu masa plina de cozonaci, oua rosii, pasca si alte bunatati.

Un lider de rang inalt al retelei Al-Qaida, omorat in Yemen: Evenimentul, cel mai important de dupa eliminarea lui ben Laden

Ibrahim al-Asiri, liderul Al-Qaida responsabil de fabricarea dispozitivelor explozive, a fost ucis intr-o operatiune a fortelor speciale petrecuta in Yemen. Evenimentul este cel mai important de la eliminarea lui.

Basketbalistul Joakim Noah de la Chicago Bulls a fost ales cel mai bun fundas al anului in NBA

Joakim Noah, pivotul echipei Chicago Bulls, a fost ales, luni, cel mai bun fundas al anului in liga profesionista nord-americana de basket NBA), relateaza AFP. Fiu al fostului tenisman francez Yannick Noah si al.

Business report: Francize 2014: Care sunt afacerile cele mai fierbinti in 2014; Se deschide cea mai mare berarie din tara si regiune; Cine este de vina pentru datoriile bugetare: insolventa sau haosul Fiscului?

Care sunt cele mai poluante termocentrale ale Romaniei. Printre termocentralele care polueaza cel mai mult din tara se numara CET-ul din Oradea, complexurile energetice din Oltenia si Valea Jiului, CET Govora. Locul unde carburantul costa sub 3 lei litrul! La gaz petrol lichefiat GPL), unul dintre carburantii utilizati in principal de soferii de taxi, pretul a ramas nemodificat. Mai mult.

FOTO Un tanar abandonat de parinti la nastere a primit cheia locuintei, in Joia Mare

Iepurasul ii va indeplini lui Marinel cel mai mare vis. in Joia Mare, tanarul va primi cheia locuintei, o casa de tip habitat, ridicata de zeci de voluntari din tara si strainatate, o casa pe care Marinel isi doreste sa o mobileze cu mobila sculptata de el, fiind de meserie tamplar. Tanarul Marinel Pistuka si-a vazut visul realizat. isi dorea cu ardoare o locuinta, iar un grup de voluntari din Elvetia l-au ajutat sa devina realitate.

VIDEO Cea mai mare incarcatura transportata pe soselele din Romania

Desfasurare impresionanta de forte si trafic bulversat, marti dimineata, in judetul Buzau, din cauza unui convoi agabaritic. Un utilaj gigantic, fabricat de o societate din Buzau pentru rafinaria Petrobrazi, a traversat zona industriala a orasului in drum spre Ploiesti. O astfel de incarcatura, cu o lungime de 55 de metri si o greutate de peste 400 de tone, nu a mai circulat pana acum pe strazile din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )