Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lucruri inedite despre cele mai indragite filme de Craciun

Adevărul Adevărul,
Lucruri inedite despre cele mai indragite filme de Craciun

Stiati ca Gricnch, omuletul verde care uraste Craciunul, nu a fost intotdeauna. verde? Sau ca filmul Miracle on 34th Street/ Miracolul de pe strada 34 a fost lansat in vara anului 1947 si era o poveste de dragoste, fara nicio legatura cu sarbatorile de iarna? Publicatia Huffington Post a intocmit o lista a celor mai ciudate lucruri pe care cinefilii nu le stiu despre filmele de Craciun. continuă pe Adevărul

VIDEO Cele mai vizionate trailere ale anului: drama erotica Fifty Shades of Grey domina clasamentul

Unul dintre cele mai asteptate filme, drama erotica Fifty Shades of Grey/ Cele 50 de vicii ale Domnului Grey ocupa primul loc in topul celor mai vizionate trailere ale anului 2014, cu 93 de milioane de vizualizari, scrie The Hollywood Reporter.

Top 12 cele mai potrivite destinatii pentru vacanta de Craciun!

De la arhicunoscuta Finlanda sau aglomeratul New York si pana la Nuremberg Germania) ori Barcelona Spania), iata care sunt cele mai potrivite destinatii din lume pentru vacanta de Craciun! .

Brad Pitt implineste maine 51 de ani! Cele mai sexy look-uri ale sale de-a lungul timpului

Maine, starul atator filme bune trece pragul celor 50 de ani. O zi care il regaseste pe Brad Pitt ca om insurat a doua oara cu mama copiilor sai, frumoasa Angelina Jolie, dar si ca actor activ in numeroase productii promitatoare. Cariera in film si-a inceput-o acum mai bine de 20 de ani, care l-au consacrat de la tanarul blond cu ochi albastri la unul din cele mai sexy staruri ale Hollywoodului.

Utile: Campania de depistare precoce a cancerului de col uterin. Cine poate beneficia de ea?; Mituri si adevaruri despre medicatia copiilor. Care sunt cele mai raspandite mituri cu privire la medicatia copiilor si care sunt informatiile corecte pe care t

La cat timp dupa ce ai baut poti sa te urci la volan? Alcoolul si sofatul nu fac casa buna. Dovada sunt numeroasele accidente rutiere produse din cauza consumului de bauturi alcoolice. Daca insa bei cu cap, te poti urca la volan dupa o anumita . Boli grave, care pot fi descoperite la dentist. Vizita la stomatolog nu iti asigura doar o dantura sanatoasa, ci te poate ajuta sa descoperi la timp boli grave. Vezi care sunt cele mai comune afectiuni care pot fi diagnosticate de .

FOTO Cele mai spectaculoase rochii purtate la Globurile de Aur de-a lungul anilor

IstoriaGloburilor de aurdateaza din 1944, cand Asociatia de presa straina de la Hollywood a decis sa premieze cele mai reusite proiecte cinematografice, dar si cele mai notabile interpretari.

Virusul Ebola a facut peste 6.900 de victime, cele mai multe in vestul Africii

Organizatia Mondiala a Sanatatii a prezentat un nou bilant al deceselor cauzate de virusul Ebola. Peste 6. 900 de persoane au fost rapuse de virusul febrei hemoragice, cele mai multe provenind din vestul Africii, atentioneaza expertii.

Constructiile, comertul si industria extractiva, cele mai afectate de criza

Constructiile, comertul, reparatiile auto-moto si industria extractiva au fost domeniile cele mai afectate de criza, in ceea ce priveste locurile de munca, potrivit unei analize a companiei de business information si credit risk management KeysFin trimisa redactiei.

Seful Consiliului de Securitate al Ucrainei: Trebuie sa formam una din cele mai PUTERNICE ARMATE europene

Oleksandr Turcinov, care si-a asumat functia de sef al Consiliului National de Securitate si Consiliului de Aparare al Ucrainei, a explicat ca Ucraina trebuie sa creeze una dintre cele mai puternice armate din.

Ce au cautat romanii pe Google in 2014? Vezi care au fost cele mai populare cautari

Motorul de cautare Google a dat publicitatii o lista cu cele mai cautate cuvinte de pe internetde-a lungul anului 2014. Astfel, in anul 2014, prima pozitie a acestui top este detinuta de jucatoarea de.

Colinde. Cele mai frumoase obiceiuri de iarna din Baragan, spectacol la muzeu

Cele mai frumoase obiceiuri de iarna din Baragan sunt reunite intr-un spectacol de zile mari de Sectia Etnografie si Arta populara a Muzeului Dunarii de Jos Calarasi. Joi, 18 decembrie 2014, incepand cu ora 11. 00, la demisolul Consiliului Judetean, incepe manifestarea dedicata sarbatorilor, Colindecolinde.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )