Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lucruri mai putin cunoscute despre pasari. Care este cea mai mica inaripata din Romania si cat cantareste

Adevărul Adevărul,
Lucruri mai putin cunoscute despre pasari. Care este cea mai mica inaripata din Romania si cat cantareste

Fiecare specie are caracterisiticile si tainele ei. in Pasarile Romaniei, de Robert Ritter von Dombrowsky, se arata ca in urma variatiei terenului, ornitologia Romaniei dovedeste o insemnata bogatie de specii. continuă pe Adevărul

Oficiul European de Lupta Anti-Frauda (OLAF), despre dosarul in care este vizat Dragnea: Investigatiile au fost incheiate cu recomandarea de recuperare a 21 de milioane de euro; am gasit dovezi care sugereaza intelegeri intre beneficiari, functionari si

Oficiul European Antifrauda a transmis luni ca investigatiile OLAF, care au stat la baza dosarului DNA in care Liviu Dragnea este urmarit penal pentru fraudarea fondurilor UE si constituire de grup infractional organizat si abuz in serviciu, vin cu o recomandare financiara catre Directia Generala Politica Regionala si Urbana, pentru a recupera suma de 21 de milioane de euro si cu recomandari judiciare adresate Directiei Nationale Anticoruptie din Romania sa initieze actiuni judiciare in materie. Citeste aici comunicatul OLAF lb. engleza).

Pasajul care a costat cu 10 milioane de lei mai putin decat era estimat. Lucrarea, inaugurata cu cvartet de tromboane

Lucrarile de extindere a pasajului Jiul din Timisoara, prin care trec 6. 000 de masini pe ora, au fost finalizate, costand cu aproximativ doua milioane de euro mai putin decat era estimat. Potrivit primarului Nicolae Robu, daca se scad lunile de iarna in care lucrarile au fost sistate, se poate considera ca proiectul a fost terminat inainte de termen.

11.11.2017 - o zi cu incarcatura magica. Voropchievici: Pana la ora 23.59, se pot intampla multe lucruri mai putin placute

Ziua de 11 octombrie 2017 are cinci cifre de unu, astfel ca este o zi cu incarcatura magica. Acem cifre de unu si asta aduce imprevizibilul, a spus numerologul Mihai Voropchievici,.

Vladimir Putin despre Donald Trump: Este un om bine crescut si agreabil

Presedintele rus Vladimir Putin l-a laudat, sambata, pe omologul sau american Donald Trump, despre care a spus ca este un om bine crescut si agreabil, dupa o scurta discutie la Summitul de Cooperare Economica Asia - Pacific, din Vietnam.

Detaliul mai putin cunoscut despre Dan Spataru. Sportul pe care il practica si obiceiul ciudat pe care il avea dupa fiecare partida

Toata romanii ii cunosc cantecele si isi aduc aminte cu placere de aparitiile televizate si nu numai ale celebrului Dan Spataru. Desi a fost un adevarat star, putini sunt cei care stiu ca Dan Spataru a.

Metoda mai putin cunoscuta de a-ti asigura o pensie mai mare

Realizezi venituri pentru care asigurarea sociala nu este obligatorie, dar vrei sa te asiguri ca, la batranete, vei avea si tu o pensie? Sau, cotizezi la fondul de pensii dar, pur si simplu, vrei sa ai o pe.

Dan Manolescu, autorul actualului Cod Fiscal: La noi, modificarile in fiscalitate se fac fie cand se schimba Guvernul, fie cand se face Bugetul/ In fiscalitate discutam putin, facem repede, dupa care ne intrebam ce-am facut!

La noi, modificarile in fiscalitate se fac fie atunci cand se schimba Guvernul, fie atunci cand se face Bugetul. Principala problema vine de sus, din zona deciziei politice, nu din zona tehnica a Ministerului de Finante. Atunci cand se schimba Guvernul, apar modificari pentru ca fiecare considera ca are o idee buna pe care a mai spus-o cuiva la un moment dat, dar nu a fost luat atunci in seama. Si acum, ar vrea sa aplice acea idee. Cand se face bugetul, sefac modificari pentru ca e mai bine sa ne facem planuri pe banii pe care nu-i avem decat pe banii pe care ii avem. Pana la urma, bugetul ar trebui sa plece de la ce am incasat anul trecut, a explicat marti Dan Manolescu, artizanul noului Cod Fiscal, fost secretar de stat in Finante, acum presedintele Camerei Consultantilor Fiscali.

Bryan Cranston, despre Kevin Spacey: Este un actor fenomenal, dar nu este un om foarte bun

Actorul american Bryan Cranston 61 de ani), starul serialului Breaking Bad, a comentat scandalul sexual de la Hollywood, facand si cateva remarci la adresa colegului sau de breasla, actorul Kevin Spacey 58 de ani), a carui cariera este in deriva in urma numeroaselor acuzatii de hartuire sexuala.

Lichidatorul KPMG vrea sa fie cel mai mare patron de presa din Romania. Dupa ce a distrus Astra Asigurari cu ajutorul lui Victor Ponta si al omului sau din ASF, KPMG vrea sa fure Romania libera cu mana unui alt om al fostului premier, care este si condamn

Principalul scop ascuns al distrugerii Astra Asigurari a fost preluarea controlului asupra trustului de presa din care face parte si Romania libera. Acest scop obscur a iesit definitiv la lumina.

Utile: 10 alimente care combat inflamatiile din corp; Atentie, 10 comprimate de paracetamol pot fi mortale. Care este doza maxima de paracetamol

5 creme pentru ochi pe care ti le poti face singura. Pielea din jurul ochilor este foarte subtire, are o grosime de aproximativ 0,2 mm si este. Cat de nutritiva este salata la punga?In privinta vitaminei C, un studiu recent de chimie alimentara a descoperit ca, prin procesarea industriala, spanacul pierde o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )