Libnet.ro
UNICEF

13:45

Lucruri mai putin stiute despre vise

Antena3 Antena3,
Lucruri mai putin stiute despre vise

Lumea viselor ramane in continuare un mister pentru multi dintre noi, dar si pentru specialisti. Ce se intampla de fapt cand dormim? Sunt visele doar o fabricatie a creierului nostru sau pot fi. continuă pe Antena3

Trei lucruri mai putin cunoscute despre Biserica Neagra din Brasov. O statuie misterioasa, clopot de peste sase tone si o orga unica in Europa

Biserica Neagra este cea mai fotografiata cladire din Romania si are in fiecare an peste 250. 000 de vizitatori. Pe langa istoria ei si dimensiunile impunatoare, are si cateva atractii unice.

Detaliile mai putin cunoscute despre Laura Codruta Kovesi

Desi i s-a spus de la inceput ca Procuratura nu-i pentru femei si ca repartizarile in functii se faceau in favoarea barbatilor, Kovesi a ajuns sa conduca Directia Nationala Anticoruptie, cea mai.

Dragnea:Barbatii o sa conteze din ce in ce mai putin in Parlament si Guvern

Presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a vorbit miercuri despre insemnatatea Martisorului, dar si despre importanta femeilor aflate in pozitii de conducere ale statului. Acesta a spus ca, desi doamnele acum se uita cu atentie la el, intr-un an-doi, barbatii vor conta din ce in ce mai putin.

Cel mai amplu studiu despre locuire din Romania a ajuns la final

Potrivit raportului Orase si cartiere din RomaniaT, Brasov este cel mai avantajos oras din Romani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )