Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ludovic Orban, la Adevarul Live de la ora 11.00. Ce plan are PNL sa rastoarne Guvernul Dancila

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, la Adevarul Live de la ora 11.00. Ce plan are PNL sa rastoarne Guvernul Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, vorbeste, la Adevarul Live, despre planurile liberalilor de a da jos Guvernul, in contextul in care presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia premierului Viorica Dancila. Ce sanse ar avea o motiune de cenzura? Cum vrea PNL sa blocheze modificarile la codurile penale?. continuă pe Adevărul

Orban, despre sansele unei motiuni de cenzura: UDMR sta lipit de PSD ca marca de scrisoare. Tariceanu sustine agenda PSD mai zelos decat Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, vorbeste, la Adevarul Live, despre planurile liberalilor de a da jos Guvernul, in contextul in care presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia premierului Viorica Dancila. Ce sanse ar avea o motiune de cenzura? Cum vrea PNL sa blocheze modificarile la codurile penale?.

intrebarile pe care orice parinte ar trebui sa si le puna despre vaccinuri. Le dezbatem la Adevarul Live

Sunt sigure? Ce se intampla daca nu imi vaccinez copilul? Care e treaba cu mercurul din vaccinuri? La aceste intrebari si la multe altele ne raspunde dr. David Greenberg, medic pediatru imunolog si expert in securitatea vaccinurilor, la Adevarul Live.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Au aparut deja tensiuni ntre PSD si ALDE, dar nu sunt nca suficiente pentru un vot mpotriva Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a sustinut joi ca au aparut deja tensiuni intre PSD si ALDE dar ca acestea nu sunt suficiente pentru a determina un vot al formatiunii lui Calin Popescu Tariceanu impotriva Cabinetului Dancila. El a reafirmat ca motiunea de cenzura va fi depusa la momentul oportun astfel incat sansele de a trece sa fie maximizate.

Ludovic Orban: PNL sustine interventia presedintelui Iohannis privind legile justitiei si cere demisia ministrului Tudorel Toader

PNL sustine interventia oportuna a presedintelui Klaus Iohannis in ceea ce priveste contestarea legilor justitiei la CCR si la Comisia de la Venetia, a declarat miercuri Ludovic Orban. El a mai spus ca liberalii solicita demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

Ludovic Orban, replica dura pentru Calin Popescu Tariceanu: Atat va duce mintea! De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere

Ludovic Orban, presedintele PNL, lanseaza un atac dur la adresa lideruluiALDE; calin Popescu Tariceanu, dupa ce acesta a afirmat ca cei care l-au votat pe Klaus Iohannis spectacolul catuselor pentru ca.

Adevarul Live: Realmente jenant: Real Madrid risca sa devina cea mai antipatica echipa din fotbalul european

Galacticii se pregatesc de a treia lor finala in Liga Campionilor in ultimele trei sezoane, insa performanta lor e umbrita de ajutorul primit din partea arbitrilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )