Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban: Alegerile locale nu se amana. Sunt pasarele scoase de cei de la PSD, pentru ca le vor pierde

B1 B1,
Ludovic Orban: Alegerile locale nu se amana. Sunt pasarele scoase de cei de la PSD, pentru ca le vor pierde

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca nici nu se pune problema unei amanari a alegerilor locale din 27 septembrie, asa cum cer liderii PSD. Potrivit premierului, demersul social-democratilor este doar o in. continuă pe B1

Ludovic Orban: Alegerile locale nu se amana. Sunt pasarele scoase de cei de la PSD, pentru ca le vor pierde

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca nici nu se pune problema unei amanari a alegerilor locale din 27 septembrie, asa cum cer liderii PSD. Potrivit premierului, demersul social-democratilor este doar o in.

ORBAN DESPRE AMANAREA ALEGERILOR: Sunt pasarele scoase de cei de la PSD. Sigur le este frica de alegeri, pentru ca le vor pierde

Ludovic Orban a declarat, intrebat vineri la vizita in judetul Mehedinti despre o posibila amanare a alegerilor locale din 27 septembrie, daca nu va incepe scoala pe 14 septembrie, ca acestea sunt pasarele scoase de cei de la PSD, pentru ca social-democratii se tem fiindca stiu ca vor pierde alegerile, conform news. ro.

Orban, despre amanarea alegerilor locale: Sunt pasarele scoase de cei de la PSD. Le este frica de alegeri pentru ca le vor pierde

Ludovic Orban a declarat, intrebat vineri la vizita in judetul Mehedinti despre o posibila amanare a alegerilor locale din 27 septembrie, daca nu va incepe scoala pe 14 septembrie, ca acestea sunt pasarele scoase de cei de la PSD, pentru ca social-democratii se tem fiindca stiu ca vor pierde alegerile.

Ludovic Orban, despre PSD: Ne batem cu un inamic extrem de cameleonic. Eu nu pot sa-i promit unui pensionar ca i se va dubla pensia, ei fac lucrul asta cu nerusinare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la evenimentul de prezentare a liberalilor din Mehedinti care candideaza la alegerile locale, ca acestia trebuie sa lupte cu PSD care este un inamic extrem de.

Tariceanu ii solicita din nou premierului Orban sa amane inceperea anului scolar dupa alegerile locale

Calin Popescu Tariceanu a solicitat din nou premierului Ludovic Orban sa amane inceperea anului scolar dupa alegerile locale din 27 septembrie. Liderul ALDE i-a transmis sefului Guvernului ca se joaca cu focul si ca Executivul trebuie sa isi ia timp ca sa organizeze mai bine deschiderea scolilor. Daca ti-e frica de faptul ca ceilalti vor lua un avans in alegeri, putem merge pana la a suspenda campania electorala ca sa va dam sansa de a organiza cum trebuie ziua de 14 septembrie, ii mai spune Tariceanu prim-ministrului, conform news. ro.

Ludovic Orban: Obiectivul PNL, castigarea alegerilor. Avem un avans de 9-10 procente in fata socialistilor (VIDEO)

Liberalii se arata increzatori in privinta scorului pe care il vor obtine la alegerile din acest an. Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca obiectivul PNL este castigarea atat a alegerilor locale, cat s.

Ludovic Orban: Vom prelungi starea de alerta. Discutam niste masuri sa mai reducem din restrictii, sa permitem manifestatiile in anumite conditii

Premierul Ludovic Orban a vorbit, din nou, vineri, despre prelungirea starii de alerta, precizand ca sunt luate in calcul si noi masuri de relaxare. intr-o conferinta de presa la Drobeta Turnu-Severin, seful.

24 de scoli din Capitala incep cursurile exclusiv online. Ludovic Orban atentioneaza

Peste 100 de scoli din 43 de localitati vor incepe scolile in scenariul rosu. 24 de unitati de invatamant in aceasta situatie sunt din Capitala. Iar astazi va incepe distributia celor 82. 000 de tablete achizitionate de Ministerul Educatiei. Ludovic Orban atentioneaza autoritatile sa faca rapid achizitiile pentru ca elevii sa aiba acces pana luni la tehnologia necesara pentru scoala.

Ludovic Orban ar fi nemultumit de cel putin patru ministri, iar printre cei vizati s-ar numara si Monica Anisie de la Educatie. Ar putea avea loc chiar si o remaniere

Prim-ministrul Ludovic Orban, presedintele PNL, ar fi nemultumit de activitatea din mai multe ministere ale guvernului pe care il conduce, potrivit unor surse liberale. Sunt voci care spun ca va avea loc chiar si o .

Ludovic Orban, primit ca un salvator in Ardeal si Maramures

Ludovic Orban a mers in teritoriu sa isi sustina candidatii la locale. A ascultat plictisit discursuri lungi si a stat cu mana pe inima atunci cand imnul national a fost intonat, fie la nai, fie pe ritmuri folclorice, in functie de locatie.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )