Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ludovic Orban: Alegerile locale se pot tine fara niciun fel de probleme in 27 septembrie. Numai PSD se poate gandi la amanare isi imagineaza ca pot sa ramana la putere netinand alegerile (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Alegerile locale se pot tine fara niciun fel de probleme in 27 septembrie. Numai PSD se poate gandi la amanare isi imagineaza ca pot sa ramana la putere netinand alegerile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut o noua serie de precizari cu privire la alegerile locale din 27 septembrie 2020, sambata, cand a subliniat ca nu se pune problema ca scrutinul sa fie amanat, in ciuda. continuă pe B1

Ludovic Orban: Alegerile locale se pot tine fara niciun fel de probleme in 27 septembrie. Numai PSD se poate gandi la amanare isi imagineaza ca pot sa ramana la putere netinand alegerile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut o noua serie de precizari cu privire la alegerile locale din 27 septembrie 2020, sambata, cand a subliniat ca nu se pune problema ca scrutinul sa fie amanat, in ciuda.

Orban: Alegerile se pot tine fara niciun fel de probleme pe 27 septembrie. Numai PSD-ul se putea gandi la amanarea alegerilor. Sigur ca le e frica de alegeri

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca alegerile locale raman pe data de 27 septembrie si nu vor fi amanate si ca doar PSD se putea gandi la amanarea acestora, precizand ca social-democratilor le este frica de alegeri si isi imagineaza ca vor ramane la putere daca nu are loc acest scrutin.

Ludovic Orban, despre alegeri: Se pot gasi solutii pentru fiecare situatie. Echipament de protectie pentru cei care insotesc urna speciala in spital

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca persoanele care vor merge, la alegeri, cu urna mobila in spitale vor primi echipament de protectie. Echipele care vor merge cu urnele.

LUDOVIC ORBAN: S-au depus candidaturile, cum sa amani alegerile? Numai PSD se poate gandi la asa ceva

Premierul Ludovic Orban a exclus, astazi, posibilitatea amanarii datei alegerilor locale, stabilita pentru 27 septembrie, in conditiile in care birourile electorale au inregistrat deja candidaturile.

Ludovic Orban: Niciun partid nu poate sa-si bata joc de institutia motiunii de cenzura

Premierul Ludovic Orban considera ca depunerea unei motiuni de cenzura in vacanta parlamentara este .

Ludovic Orban, gafa uriasa la Timisoara. Liberalii au crezut ca nu aud bine

Ludovic Orban s-a intalnit vineri cu candidatii PNL Timis la alegerile locale din 27 septembrie pentru a-i incuraja si mobiliza in batalia electorala care este din ce in ce mai aproape. Doar ca liderul PNL a fost luat de val in timpul discursului sau si a facut o gafa de zile mari.

Ludovic Orban: Suntem guvernul care se afla in cea mai dificila situatie in care s-a gasit vreodata un guvern. Ce s-ar fi intamplat cu Romania daca la guvernare ar fi ramas PSD cu Dancila? (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit vineri, la Timisoara, la evenimentul de lansare a candidatilor PNL din Timis la alegerile locale, despre actualul context politic, in care Guvernul se afla sub spectrul.

Premierul Ludovic Orban: Guvernul si-a facut datoria fata de Romania, intr-o situatie de o dificultate extrema. A lasa tara fara guvern in acest moment inseamna a face un rau imens romanilor (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, considera ca a lasa tara fara guvern in acest moment este un act urias de iresponsabilitate si de lipsa de intelegere a interesului general. Premierul a vorbit.

Ludovic Orban: Romania, pandita de un pericol imens

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a atras atentia, joi seara, asupra faptului ca, prin generarea de cheltuieli de catre Guvern fara o corelare cu realitatile economice, Romania risca sa fie retrogradata de.

Ludovic Orban, despre pseudo-motiunea depusa de PSD: E o colectie de minciuni fara precedent in istoria motiunilor. Declansam conflictul juridic de natura constitutionala intre Guvern si Parlament (VIDEO)

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei, a oferit o prima reactie la acuzatiile pe care PSD le aduce Guvernului prin motiunea de cenzura citita joi, in plenul reunit al Parlamentului, de senatorul social-democrat.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )