Libnet.ro
UNICEF

10:00

LUDOVIC ORBAN: Avocatul Poporului se comporta mai mult ca avocatul PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Avocatul Poporului se comporta mai mult ca avocatul PSD

Premierul Ludovic Orban critica in termeni duri actiunile Avocatului Poporului, despre care spune ca in ultima vreme se comporta mai mult ca avocatul PSD decat ca avocatul romanilor si catalogand drept rusinoasa atitudinea acestei institutii din ultima perioada. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Elaboram o schema de ajutor de stat care vizeaza garantarea factoringului si a leasingului pentru achizitionarea de echipamente

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul elaboreaza in prezent mai multe scheme de ajutor de stat, acestea vizand garantarea factoringului, a leasingului pentru achizitionarea de echipamente si garantarea scontarii instrumentelor de plata.

VIDEO: Weber, ironizata de Premier: Se transforma din Avocatul Poporului in Dusmanul Poporului!

Ludovic Orban a apreciat ca Institutia Avocatul Poporului, in ultima perioada, are niste atitudini .

Veste de ultima ora pentru elevii care dau Bacalaureatul. Avocatul Poporului intervine

Avocatul Poporului vine cu recomandari pentru Ministerul Educatiei, chiar inaintea inceperii examenelor de Bacalaureat si Evaluare Nationala. Institutia reaminteste faptul ca elevii au dreptul la educatie in conditii egale, asa ca si elevii cu temperatura mai mare decat cea normala ar trebui sa fie primiti in salile de examen. Avocatul Poporului recomanda eliminarea masurarii temperaturii .

Avocatul Poporului cere ca elevilor sa nu li se masoare temperatura la examene

Renate Weber, Avocatul Poporului, este de parere ca interzicerea accesului elevilor la examenele nationale pe motiv ca au temperatura mai mare de 37,3 grade Celsius incalca dreptul la educatie.

Avocatul Poporului cere ca elevilor care dau BAC-ul sa nu li se ia temperatura inainte de examen

Avocatul Poporului recomanda Ministerului Educatiei si Ministerului Sanatatii ca elevilor care dau BAC-ul sau Evaluarea Nationala sa nu li se ia temperatura inainte de examen, potrivit unui document publicat pe site-ul institutiei.

Avocatul Poporului cere ca la Bacalaureat si Evaluarea Nationala sa fie primiti si elevii cu temperatura 37,3 C

Avocatul Poporului recomanda ca elevii care dau Bacalaureatul sau Evaluarea Nationala sa fie primiti chiar daca au temperatura peste 37,3 C, institutia condusa de Renate Weber invocand articolele din Constitutie privind egalitatea in drepturi si dreptul la invatatura.

Avocatul Poporului monitorizeaza spitalele impotriva torturii si a tratamentelor inumane. Cum comenteaza Nelu Tataru si Raed Arafat

Avocatul Poporului a trimis spitalelor o instiintare potrivit careia sunt monitorizate impotriva torturii si a pedepselor si tratamentelor inumane si degradante si a exercitarii fara discriminare a drepturilor si libertartatilor fundamentale.

LUDOVIC ORBAN: Spitalele au obligatia sa primeasca pacientii care au nevoie de tratament sau interventii

In momentul de fata, nu mai exista nicio restrictie in ceea ce priveste internarea persoanelor care doresc acest lucru, iar spitalele au obligatia sa primeasca pacientii care au nevoie de tratament sau interventii in spital, a declarat azi premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Spitalele au obligatia sa primeasca pacientii care au nevoie de tratament sau interventii

In momentul de fata, nu mai exista nicio restrictie in ceea ce priveste internarea persoanelor care doresc acest lucru, iar spitalele au obligatia sa primeasca pacientii care au nevoie de tratament sau interventii in spital, a declarat sambata premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Persoanele care vin din tari cu numar mic de cazuri nu vor mai fi izolate la domiciliu

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, ca s-a decis ca din 15 iunie sa se renunte la izolarea la domiciliu pentru persoanele care vin din tari cu numar mic de cazuri, dand exemplul Austriei,Greciei si Bulgariei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )