Libnet.ro
UNICEF

12:15

LUDOVIC ORBAN: Crestem capacitatea de tratare, inclusiv prin includerea de noi spitale suport COVID

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Crestem capacitatea de tratare, inclusiv prin includerea de noi spitale suport COVID

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca a luat masuri pentru cresterea capacitatii de tratare a pacientilor infectati cu coronavirus, inclusiv prin includerea a noi spitale care vor deveni spitale de suport COVID, mentionand ca in aceasta saptamana va fi o crestere de cel putin 200 de paturi. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Am solicitat cresterea capacitatii de tratare a pacientilor in sectiile de terapie intensiva

Premierul Ludovic Orban a solicitat, astazi, in cadrul sedintei organizate la Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei de la Ciolpani, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor in sectiile de terapie intensiva.

LUDOVIC ORBAN: intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare

Premierul Ludovic Orban a precizat astazi ca intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare, referindu-se astfel la declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care a vorbit despre o vinovatie colectiva in ceea ce priveste tragedia de la Spitalul din Piatra Neamt.

LUDOVIC ORBAN: PNL se opreste doua zile din campania electorala, din respect pentru victimele de la Piatra Neamt

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii se opresc doua zile din campania electorala din respect pentru victimele incendiului de la Spitalul judetean de la Piatra Neamt.

LUDOVIC ORBAN: Daca ancheta va stabili ca managerul spitalului este responsabil, va raspunde cu functia sau penal

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in cazul in care, in urma anchetei, se va stabili ca managerul Spitalului judetean de la Piatra Neamt este responsabil de ceea ce s-a intamplat, va trebui sa raspunda cu functia sau penal.

LUDOVIC ORBAN: Medicul ranit a ajuns in Belgia si este ingrijit in cele mai bune conditii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles si este ingrijit in cele mai bune conditii.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul incurajeaza initiativele dedicate preventiei si depistarii precoce a diabetului

Guvernul saluta si incurajeaza initiativele dedicate preventiei primare si secundare, depistarii precoce a diabetului si managementului integrat al bolii, afirma premierul Ludovic Orban, astazi, intr-un mesaj adresat ocazia Zilei Mondiale a Diabetului.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va sustine proiectele Primariei Capitalei destinate asigurarii unui mediu sanatos

Guvernul si Ministerul Mediului vor sustine proiectele Primariei Capitalei privind asigurarea unui mediu sanatos, astfel incat bucurestenii sa aiba un oras curat, a declarat, astazi, premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: La Spitalul Judetean au fost facute lucrari de constructii fara avizul DSP si ISCIR

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca la Spitalul Judetean de la Piatra Neamt au fost facute lucrari de constructii fara avizul Directiei de Sanatate Publica DSP) si al Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat ISCIR).

Romania, pregatita pentru valul 3 al epidemiei de coronavirus? Ludovic Orban: Noi depunem eforturi constante. Puteti vedea ca am facut progrese (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca autoritatile depun eforturi permanente pentru a creste capacitatea de testare, dar si de tratare a pacientilor depistati cu coronavirus. Acesta a precizat ca su.

Ludovic Orban, sedinta de urgenta cu Nelu Tataru: Am discutat despre planul de verificari in sectiile de Terapie Intensiva din Spitale. Al doilea subiect, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor care au nevoie de internare la ATI

Premierul Ludovic Orban a avut o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, luni, in contextul tragediei de la Neamt. Am abordat doua subiecte importante. Primul subiect, planul de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )