Libnet.ro
UNICEF

22:45

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru fundamental este digitalizarea ANAF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru fundamental este digitalizarea ANAF

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca obiectivul fundamental al Guvernului este digitalizarea ANAF. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Nu renuntam sub nicio forma la cota unica

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca PNL apara cota unica si ca nu renunta sub nicio forma la aceasta.

LUDOVIC ORBAN: Programul de relansare economica va fi prezentat miercuri alaturi de presedintele Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca miercuri va fi prezentat programul de relansare economica si ca va fi prezent presedintele Klaus Iohannis.

LUDOVIC ORBAN: Daca nu se lua masura izolarii si carantinei, Romania era Italia la patrat

Premierul Ludovic Orban a explicat ca, daca nu se lua masura izolarii si carantinei, Romania era Italia la patrat.

LUDOVIC ORBAN: Condamn public atitudinea liderilor PSD si Pro Romania care au instigat cetatenii la nerespectarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la Zalau, ca ii condamna in mod public pe liderii politici ai opozitiei, in special cei ai PSD si Pro Romania, care au instigat permanent romanii la nerespectarea regulilor impuse in perioada pandemiei.

Fostul sef al SIE, generalul Silviu Predoiu, acuzatii grave la adresa lui Ludovic Orban. Ce spune si despre pensiile speciale

Silviu Predoiu este general cu patru stele si unul dintre cei mai cunoscuti ofiteri ai SIE. Acesta a fost de mai multe ori director interimar al institutiei. A iesit la pensie in anul 2018 si de atunci s-a ocupat de consultanta. intr-o postare lunga pe facebook, acesta il acuza pe Ludovic Orban ca nu cred ca este nimic mai josnic decat sa subminezi, de la nivel de prim-ministru, increderea in comandanti si autoritatea functiei de comanda si sa induci clivaje intre diferitele categorii de militari, pe baza cuantumului salariului sau pensiei.

Ludovic Orban: Digitalizarea ANAF, obiectiv clar asumat. Primul lucru e sa-l convingi pe functionar ca e inclusiv in interesul lui

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca digitalizarea administratiei, implicit a ANAF, este un obiectiv clar asumat al Guvernului PNL. Pasi s-au facut in acest sens, dar mici deoarece guvernantii au trebuit s.

Rares Bogdan sustine ca este peste Ludovic Orban la capitolul incredere in politicieni

Rares Bogdan, primvicepresedintele PNL, a anuntat vineri seara la Digi24 ca se afla in top 5 al increderii in politicieni si ca Ludovic Orban, presedintele PNL, se pozitioneaza putin sub el. Orban este putin sub mine, dar e foarte sus. Foarte sus! Dar putin sub, pentru ca e tinta la guvernare, doar de asta, a spus liberalul.

Ludovic Orban: PNL astazi este pe un procent intre 36 si 40%

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, sustine ca partidul este pe primul loc in p.

Ludovic Orban face anuntul. Cine este de vina pentru explozia numarului de cazuri de infectare cu coronavirus

In contextul in care numarul imbolnavirilor de coronavirus in Romania este intr-o continua crestere, premierul Ludovic Orban spune ca vinovatii pentru acest lucru sunt chiar politicienii din Opozitie deoarece instiga populatia la nerespectarea regulilor.

Rares Bogdan, lovitura naucitoare pentru Ludovic Orban

Prim vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat, vineri, ca in topul increderii in politicieni il surclaseaza pe presedintele PNL Ludovic Orban. Europarlamentarul spune ca se afla intre primii 5 in acest clasament si a subliniat ca nu este vorba de sondaje pe care le-ar fi comandat el insusi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2222 seconds )