Libnet.ro
UNICEF

16:45

LUDOVIC ORBAN: Personalitatea romaneasca distincta este conturata de tot ce a creat limba nationala, de-a lungul istoriei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Personalitatea romaneasca distincta este conturata de tot ce a creat limba nationala, de-a lungul istoriei

Premierul Ludovic Orban afirma, intr-un mesaj transmis, astazi, cu ocazia Zilei Limbii Romane, ca limba nationala a creat personalitatea distincta romaneasca, iar o limba bogata, care sa exprime toate nuantele simtirii si gandirii, nu poate fi insusita decat prin lectura. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Decizia de incepere a anului scolar nu este una care ni s-a nazarit noua, e un drept constitutional la educatie al copiilor. Suntem atenti sa diminuam la maximum posibil riscul de raspandire a virusului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca scolile trebuie sa inceapa pentru ca dreptul la educatie al copiilor este prevazut de Constitutie.

Ludovic Orban, primele declaratii dupa esecul opozitiei: Motiunea este in afara cadrului constitutional. PSD nu a reusit sa isi aduca oamenii la vot (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit o prima reactie dupa ce sedinta Parlamentului privind dezbaterea si votarea motiunii de cenzura a fost anulata din lipsa de cvorum. in ceea ce ne priveste.

Ludovic Orban: Motiunea este consumata

Premierul Ludovic Orban declara ca motiunea de cenzura depusa de 206 parlamentari PSD este consumata si este in afara cadrului constitutional. El respinge acuzatiile lui Victor Ponta ca ar exista un blat PSD-PNL.

Ludovic Orban anunta infrangerea PSD: Motiunea de cenzura este consumata

Ludovic Orban crede ca motiunea de cenzura initiata de PSD nu are vreo sansa, in urma amanarii cu o ora a sendintei pentru a stabili daca se face sau nu cvorum. Motiunea a fost depusa intr-o.

Ludovic Orban anunta infrangerea PSD: Motiunea de cenzura este consumata (VIDEO)

Ludovic Orban crede ca motiunea de cenzura initiata de PSD nu are vreo sansa, in urma amanarii cu o ora a sendintei pentru a stabili daca se face sau nu cvorum. Motiunea a fost depusa intr-o.

LUDOVIC ORBAN: Daca va fi necesar, voi face remaniere

Premierul Ludovic Orban afirma ca nu are de gand sa faca o remaniere guvernamentala, dar ca va proceda la o remaniere daca va fi cazul. in privinta celor trei ministri din cabinetul sau care candideaza la alegerile locale, primul ministru sustine ca Marcel Vela nu va accepta postul de consilier local si ca are deja inlocuitori pentru ministrul Dezvoltarii si cel al Mediului, de victoria carora in alegerile locale este sigur.

Ludovic Orban: Redeschiderea restarurantelor este o necesitate din punct de vedere economic pentru ca altfel riscam sa-i falimentam pe multi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca redeschiderea restaurantelor este extrem de importanta pentru ca altfel, multe afaceri din acest sector ar risca sa in.

Ludovic Orban, despre campania electorala si procesul de votare: Daca se respecta regulile, din punctul meu de vedere, riscul de transmitere a virusului este minim (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este de parere ca daca regulile de protectie sanitara si distantare vor fi respectate atat in timpul campaniei electorale, cat si in ziua alegerilor locale, atunci riscul de.

Ludovic Orban: in Bucuresti, Nicusor Dan a depasit-o pe Firea si este candidatul care poate sa o invinga. PNL si USR-PLUS beneficiaza de sustinerea a 53-55% dintre cetatenii municipiului Bucuresti (VIDEO)

Liderul liberal Ludovic Orban spune ca potrivit celor mai recente date, Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS in cursa pentru Primaria Capitalei, are un usor avans in fata Gabrielei Firea,.

Ludovic Orban, dupa esecul PSD de la motiunea de cenzura: Vreau sa le multumesc celor din USR, PMP, UDMR si minoritatilor ca nu au participat la vot

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupa ce sedinta in care urma sa se dezbata motiunea de cenzura a fost inchisa din lipsa de cvorum ca ceea ce s-a intamplat este extrem de benefic pentru Romania. Premierul a multumit partidelor care au sustinut Guvernul si nu au participat la dezbatrea motiunii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )