Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban anunta crearea unei comisii care sa analizeze posibilitatea organizarii alegerilor anticipate: Cine sunt negociatorii(VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban anunta crearea unei comisii care sa analizeze posibilitatea organizarii alegerilor anticipate: Cine sunt negociatorii(VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, dupa sedinta Biroului Executiv al PNL, ca stabilit crearea unei comisii care sa analizeze posibilitatea organizarii alegerilor anticipate. Am avut o discutie. continuă pe B1

Ludovic Orban anunta ordonanta pentru modificarile la OUG 114: Prin atacul la CCR, PSD a aratat ca nu doreste aceste masuri. Vrea sa ne incurce si mai tare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca Guvernul va pregati o ordonata prin care sa fie adoptate mopdificarile la OUG 114. Asta in conditiile in care PSD a atacat la Curtea Constitutionala legea prin.

Orban anunta ordonanta pentru modificarile la OUG 114

ACTUALIZARE - Ludovic Orban anunta ordonanta pentru modificarile la OUG 114 .

Premierul Ludovic Orban a decis sa il demita pe secretarul de stat care a provocat un accident rutier la Timisoara - surse

Premierul Ludovic Orban a decis sa il demita pe secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Valeriu Lupu, care a provocat un accident rutier la Timisoara si a refuzat testarea cu aparatul etilotest si prelevarea de probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

LUDOVIC ORBAN: PSD vrea sa ne incurce

ACTUALIZARE - PNL ia in calcul patru variante legate de proiectul de lege al PSD votat de Parlament privind dublarea alocatiilor copiilor. Printre variante se numara atacarea la Curtea Constitutionala si prorogarea termenului de intrare in vigoare. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban nu are nicio intentie de a candida la Primaria Capitalei, iar candidatul PNL va fi desemnat in urma unei ample cercetari sociologice.

Ludovic Orban va face saptamana viitoare prima vizita externa ca premier

Premierul Ludovic Orban va face saptamana viitoare o vizita de lucru la Bruxelles, la sediul institutiilor europene si al NATO, unde se va intalni cu liderii europeni si cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Este prima deplasare externa pe care Orban o are in calitate de prim-ministru.

PROGRAMUL RABLA. Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, probabil, din luna martie, a declarat luni seara premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Pensiile vor fi platite cu o decalare de trei-patru zile

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara ca pensiile vor fi platite in scurt timp, iar cauza care a generat o decalare fata de termen o reprezinta zilele libere de sarbatori.

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Ludovic Orban dupa anuntul legat de alocatii: Cat de cinic poti sa fii?

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reactionat la anuntul premierului Ludovic Orban despre blocarea intrarii in vigoare a legii care prevedere dublarea alocatiilor pentru copii.

LUDOVIC ORBAN: Romania are buget

ACTUALIZARE - Ludovic Orban a declarat ca urmareste cu atentie si ingrijorare situatia creata intre SUA si Iran si a precizat ca nu doreste o escaladare a tensiunilor. --- * ACTUALIZARE - Ministrul Agriculturii: Marti intra in contul ministerului 1. 000 de euro.

Premierul Romaniei merge la Bruxelles, la inceputul saptamanii viitoare. Ludovic Orban se intalneste cu demnitari din prima linie a UE si NATO, printre care Charles Michel, Ursula von der Leyen si Jens Stoltenberg

Premierul Ludovic Orban va fi la Bruxelles, intre 7 si 9 ianuarie, pentru o serie de intrevederi cu lideri din UE si NATO, arata un comunicat de presa transmis duminica de Guvernul Romaniei. Astfel, in prima.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )