Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ludovic Orban anunta noi negocieri cu societatea civila si partidele parlamentare

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban anunta noi negocieri cu societatea civila si partidele parlamentare

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca saptamana viitoare vor avea loc noi negoc. continuă pe România Liberă

Orban anunta noi negocieri cu societatea civila si partidele parlamentare pentru stabilirea strategiei la votul de investitura si se asteapta la boicot din partea PSD

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca saptamana viitoare vor avea loc noi negocieri cu societatea civila si partidele parlamentare pentru stabilirea strategiei la votul de investitura a Guvernului. Orban se asteapta la boicot din partea PSD, dar crede ca noul Guvern va primi votul Parlamentului.

Ludovic Orban anunta conditiile pentru ca PNL sa sustina organizarea alegerilor anticipate

Ludovic Orban, premierul desemnat, a declarat, vineri, ca PNL sustine alegeri anticipate doar in anumite conditii. Si anume: un pact intre formatiunile politice care formeaza majoritatea, de a se angaja ca nu vo.

LUDOVIC ORBAN: Negocierile pentru investirea Guvernului vor continua saptamana viitoare

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca saptamana viitoare vor avea loc noi negocieri cu societatea civila si partidele parlamentare pentru stabilirea strategiei la votul de investitura a Guvernului. Orban se asteapta la boicot din partea PSD, dar crede ca noul Guvern va primi votul Parlamentului.

Schita guvernului cu care Ludovic Orban intra in negocierile cu partidele

Liberalii vor sa vina in Parlament cu lista ministrilor noului guvern saptamana viitoare, miercuri sau joi. Pana atunci, Ludovic Orban va avea negocieri succesive cu partidele care au sustinut motiunea de cenzura, in discutii urmand a fi abordate si variantele pe care liberalii le-au pus pe hartie pentru noul Cabinet. Pe lista lui Orban, pentru fiecare minister sunt luate in calcul mai multe nume, iar in privinta cooptarii altor partide la guvernare varianta PMP are sanse reduse de vreme ce ALDE si UDMR si-au exprimat public opozitia.

Ludovic Orban, dupa discutiile cu Victor Ponta: Am incredere ca pana la final vom putea obtine sustinerea parlamentarilor de la Pro Romania (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat joi, dupa discutiile cu Victor Ponta ca spera sa obtina voturile parlamentarilor Pro Romania pentru sustinerea noului Guvern. A fost o discutie.

Ludovic Orban, dupa esecul negocierilor cu Victor Ponta: Mie mi s-a parut ca ne-am inteles. Cred ca e necesar un acord pentru anticipate

Negocieri esuate intre Ludovic Orban si Victor Ponta. Nici vorba sa votam Guvernul, spune presedintele ProRomania, care afirma ca obiectivul sau e sa reconstruiasca Stanga din Romania. Seful PNL a.

Ludovic Orban, despre cooptarea PMP la guvernare:Exista disponibilitate de a participa cu specialisti. Ne bazam pe mai mult de 250 de voturi

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a anuntat, dupa prima runda de negocieri cu PMP, ca formatiunea condusa de Eugen Tomac e dispusa sa participe la nou guvernare cu oameni. De asemenea, liderul PNL a precizat ca la votul de investitura ar putea avea peste 250 de voturi.

Rasturnare de situatie in Parlament. Ce compromis va face Ludovic Orban pentru guvern

Ludovic Orban negociaza intens sustinerea pentru guvernul sau. Au mai ramas noua zile din termenul prevazut de Constitutie, iar partidele din opozitie nu se pot pune de acord in privinta.

Ludovic Orban ar vrea sa desfiinteze examenul de Rezidentiat. Ce motive invoca premierul desemnat

Ludovic Orban este de parere ca examenul de Rezidentiat nu este absolut necesar, in conditiile in care cei care au terminat Facultatea de Medicina au in spate ani de studiu, dar nu pot profesa. Premierul desemnat al Romaniei anunta ca urmeaza sa verifice care este procedura in strainatate, luand in calcul inclusiv suplimentarea locurilor. Ludovic .

Ludovic Orban propune confiscarea averilor nejustificate ale politicienilor: La noi nu inteleg de ce nu se aplica

Premierul desemnat, Ludovic Orban, propune ca averile care nu pot fi justificate sa fie confiscate. Iar un prim pas in acest sens ar fi declaratia de fiscalitate prin care politicienii sa fie obligati sa isi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )