Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, audiat la Parchetul General

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General, acesta declarand ca nu stie nici in ce dosar a fost chemat si nici in ce calitate. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Exista o plangere impotriva unui procuror. Am refuzat sa ma constitui parte vatamata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General, acesta declarand la iesirea de la audiere ca i s-a oferit posibilitatea de a se constitui parte vatamata la o plangere depusa impotriva unui procuror.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General

Presedintele PNL, Ludovic Orban a fost chemat, miercuri dimineata, la Parchetul General. Acesta a declarat ca nu stie inca daca audierea sa are legatura cu plangerea depusa pe numele premierului. in.

Ludovic Orban, la Parchetul General

Presedintele PNL Ludovic Orban s a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul Parchetului General. intrebat de jurnalisti care este motivul pentru care a fost citat, Orban a raspuns:Nu stiu, dar nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra! (VIDEO)

Ludovic Orban s-a prezentat miercuri dimineata la Parchetul General pentru a discuta cu procurorii. Nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra, a spus Orban,.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Am avut optiunea de a fi parte vatamata (VIDEO)

UPDATE: LudovicOrban a sustinut, la iesirea de la Parchetul General, ca i s-a oferit optiunea de a se constitui parte vatamata intr-un proces, dar el a refuzat acest lucru. Seful PNL a afirmat ca un.

Catalin Radulescu, audiat la Parchetul General intr-un dosar in care este acuzat de ultraj

Deputatul PSD, Catalin Radulescu a fost citat la Parchetul General pentru a fi audiat intr-un dosar in care este acuzat de ultraj.

Robert Negoita, audiat la Parchetul General in dosarul plagiatului din lucrarea sa de doctorat

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat din nou, miercuri, la Parchetul General, in dosarul privind acuzatiile de plagiat legate de teza sa de doctorat.

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, audiat la Parchetul General

Seful DNA-Ploiesti, procurorul Lucian Onea,s-a prezentat la Parchetul General pentru a-i fi aduse la cunostiinta acuzatiile pentru care este urmarit penal in dosarul deschis dupa plangerile lui Vlad Cosma, fiul fostului sef al CJ Ploiesti, Mircea Cosma.

Seful DNA Ploiesti, audiat la Parchetul General

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, s-a prezentat marti la Parchetul General, scrie Agerpres.

Ludovic Orban, la Parchetul General / Acolo a venit miercuri dimineata si deputatul Catalin Radulescu

Presedintele PNL Ludovic Orban s a prezentat miercuri dimineata la sediul Parchetului General, transmite news. ro. intrebat de jurnalisti care este motivul pentru care a fost citat, Orban a raspuns:Nu stiu, dar nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )