Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ludovic Orban, catre Klaus Iohannis: Aveti un partener de incredere in Guvernul Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, catre Klaus Iohannis: Aveti un partener de incredere in Guvernul Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban l-a asigurat, luni, pe presedintele Klaus Iohannis ca are un partener in noul guvern. Domnule presedinte, incepand de azi, aveti un partener in Guvernul Romaniei, de increder. continuă pe B1

Componenta Guvernului Orban. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei, in urmatoarea componenta: Prim-ministru- Ludovic Orban .

Viorica Dancila, un nou apel catre Klaus Iohannis. Ce ii cere premierul demis presedintelui

Premierul demis Viorica Dancila a lansat un nou apel catre contracandidatul Klaus Iohannis sa accepte o dezbatere publica pe realizarile de pana acum si proiectele pe care le au ambii candidati, inainte de.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora: Am incredere ca va fi majoritate, inclusiv parlamentari de la PSD care vor vota Guvernul

Premierul desemnat, Ludovic Orban, estimeaza ca Guvernul va fi votat, luni, in plenul reunit de 237-243 de parlamentari, inclusiv de la PSD, subliniind ca nu-siamintestevreun vot de investire a.

Klaus Iohannis s-a dus la Palatul Victoria sa-si instaleze Guvernul

Premierul Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis si membrii Cabinetul au ajuns, luni seara, la Palatul Victoria, dupa ceremonia de depunere a juramantului investitura. Guvernul Ludovic Orban a fost invest.

Ludovic Orban, dupa ce cabinetul sau a primit votul de incredere al Parlamentului: Va multumesc si aveti incredere in noi! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban le-a multumit colegilor parlamentari pentru votul de luni, in urma caruia cabinetul PNL a fost investit. Va multumesc si aveti incredere in noi!, le-a spus liderul.

Orban catre Iohannis: incepand de azi, aveti un partener in Guvernul Romaniei

Premierul Ludovic Orban i-a transmis, luni, sefului statului ca, incepand de astazi, are un partener de increderein Guvernul Romaniei. incepand de azi, aveti un partener in Guvernul.

Orban catre Iohannis: incepand de azi, aveti un partener in Guvernul Romaniei

Premierul Ludovic Orban i-a transmis, luni, sefului statului ca, incepand de astazi, are un partener.

Ludovic Orban, noul premier al Romaniei: Va multumesc si aveti incredere in noi

Ludovic Orban estenoul premier al Romaniei. Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. S-au inregistrat 240 voturi.

Orban catre Vosganian: Romania va negocia de pe picior de egalitate cu orice partener

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a afirmat luni, in plenul Parlamentului, ca membrii Cabinetului s.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru noul Executiv. Cine face parte din Guvernul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu putin timp in urma, in seara de luni, decretul pentru noul Executiv. Guvernul Orban a fost oficial numit in functie, dupa votul din acesta luni, din Parlament. Echipa de ministri a lui Ludovic Orban depune si jurmantul in fata lui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a semnat .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )