Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ludovic Orban catre Mihai Tudose: Unde sa-si tina romanii banii, Terente? Sa-i tina sub saltea, la ciorap, sau in borcan?

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban catre Mihai Tudose: Unde sa-si tina romanii banii, Terente? Sa-i tina sub saltea, la ciorap, sau in borcan?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat vineri, la Neptun, atacurile recente si repetate ale premierului Mihai Tudose la adresa bancilor, spunand ca in toate tarile civilizate bancile reprezinta inima economiei capitaliste si a economiei libere de piata si l-a avertizat pe seful Guvernului ca prin aceste atacuri va crea o criza politica in Romania, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Seful PNL, Ludovic Orban, ironic la adresa premierului Tudose: Unde sa isi tina romanii banii, Terente? Sa ii tina sub saltea?

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, l-a comparat, vineri seara, pe premierul Mihai Tudose cu Terente si a criticat declaratiile acestuia referitoare la banci, adaugand ca in tarile civilizate banii nu mai circula cash.

Mihai Tudose, suparat pe banci. De ce refuza sa isi puna salariul pe card?

Premierul Mihai Tudose refuza sa isi tina salariul pe card, deoarece nu accepta sa dea bancii cate doi bani de fiecare data cand foloseste cardul.

USR: Mihai Tudose pregateste nationalizarea pensiilor private

Partidul Uniunea Salvati Romania sustine, intr-un comunicat, ca premierul Mihai Tudose ar pregati nationalizarea pensiilor private si il acuza pe acesta ca foloseste impotriva Pilonului II de pensii acelasi tip de argumente care au fost folosite si in democratia iliberala si pro-putinista a lui Viktor Orban, in Ungaria, cand acesta a nationalizat pensiile private.

Premierul Mihai Tudose, vizita neanuntata la Tarom si la Aeroportul Otopeni: Parca pana acum nu au avut conducere

Premierul Mihai Tudose a facut o vizita neanuntata, joi dimineata,lasediulTarom si la Aeroportul Otopeni, unde a purtat discutii cu directorii companiilor despre problemele pe care le.

Premierul Mihai Tudose, vizita neanuntata la compania de stat Tarom

Premierul Mihai Tudose a facut o vizita neanuntata, joi dimineata,lasediulTarom, unde a purtat discutii despre redresarea companiei cu noul director general provizoriu,Florin.

Mihai Tudose l-a luat la rost pe ministrul Sanatatii: Maine dimineata imi spui cine nu mai lucreaza acolo, da?

Premierul Mihai Tudose i-a cerut explicatii ministrului Sanatatii, Florian Bodog, in legatura imaginile aparute in presa de la Casa Nationala de Asigurari Oradea, unde doua persoane cu handicap.

Dragnea, discutii cu premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria; sedinta de Guvern se amana pana la 15.30

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost, miercuri, la Palatul Victoria, unde a discutat cu premierul Mihai Tudose, el precizand ca a venit sa vorbeasca despre organizarea si temele ce vor fi abordate in sedinta Comitetului Executiv National PSD de la sfarsitul acestei saptamanii, transmite News. ro.

PNL, apel catre Guvernul Tudose: S-a scapat haturile

Partidul National Liberal a cerut, marti, premierului Mihai Tudose sa prezinte pe 4 septembrie in Parlament date exacte despre situatia economiei romanesti, dar si la nivelul fiecarui.

Mihai Tudose, de Ziua Limbii Romane: Sa ne cinstim parintii, dascalii, scriitorii, ziaristii

Premierul Mihai Tudose a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Limbii Romane. Tudose spune, ca, din perspectiva Centenarului Marii Uniri, constientizam, o data in plus, nevoia unitatii in jurul.

Premiera: Primul-ministru Mihai Tudose e singurul sef al guvernului care nu participa la Reuniunea Anuala a Diplomatiei

Premierul Mihai Tudose a lipsit de la toate evenimentele editiei din acest an ale Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane, devenind astfel primul sef al guvernului care evita orice intalnire cu ambasadorii Romaniei. Tudose si-a inceput de altfel saptamana cu anuntul ca vrea retragerea de la post a consulului din Lisabona in urma unui incident cu o companie aviatica portugheza, dar Ministerul de Externe nu a anuntat nici pana acum aceasta masura.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )