Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ludovic Orban catre presedintele CSM: Este de DATORIA dumneavoastra sa sesizati CCR in cazul Tariceanu

B1 B1,
Ludovic Orban catre presedintele CSM: Este de DATORIA dumneavoastra sa sesizati CCR in cazul Tariceanu

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) trebuie sa sesizeze Curtea Constitutionala CCR) in cazul tergiversarii de catre Senat a anchetei impotriva lui Calin Popescu Tariceanu, a precizat Ludovic Orban,. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: in 2016 a ajuns la putere o grupare care e bantuita

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, la Timisoara, la intalnirea regionala la care au fost prezentati si candidatii liberali la Parlamentul European, ca PSD este o grupare care este bantuita de fantoma comunismului.

Ludovic Orban: PSD viseaza noaptea lingouri de aur, pentru ca ei sunt urmasii celor care au fost adusi pe tancuri de cei care ne-au furat aurul Romaniei (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac dur la adresa PSD, dupa ce liderii acestei formatiuni au petrecut, sambata seara, la nunta lui Claudiu Manda cu Olguta Vasilescu, in ciuda faptului ca este.

Ludovic Orban: PNL da in judecata PSD pentru ca a transformat Posta Romana intr-o filiala a partidului

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, luni, ca formatiunea sa va da in judecata PSD, pentru transformarea Posteri Romane intr-o filiala proprie, facand referire la incheierea unui protocol.

Deputat USR, atac la Ludovic Orban: PNL e condus de un fost ministru al Transporturilor care nu a facut mai nimic bun in vremea mandatului sau

Deputatul Iulian Bulai USR) l-a atacat, luni, pe presedintele liberalilor, Ludovic Orban, despre care a spus ca nu a facut mai nimic cand era ministru la Transporturi. Atacul e surprinzator in contextul in care liberalii si au stabilit ca in campanie pentru europarlamentare sa nu se atace cu USR.

Ludovic Orban: Ne dorim o Romanie puternica

Liberalii isi doresc o Romanie puternica, iar aceasta nu se poate construi decat cu romani puternici, a declarat, duminica, la Cluj-Napoca, presedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Din ce in ce mai multi primari, inclusiv din PSD, sunt in pragul revoltei

Liderul PNL, Ludovic Orban, ii acuza pe guvernanti ca au provocat un dezastru in comunitatile locale si sustine ca multi primari sunt in pragul revoltei pentru ca bugetul pe 2019 a distrus capacitatea.

Orban ii cere presedintei CSM sa sesizeze CCR in cazul dosarului care-l vizeaza pe Tariceanu, blocat de senatorii Puterii: Pozitia va obliga sa luati atitudine

Liderul PNL, Ludovic Orban, ii cere presedintei Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Lia Savonea, sa sesizeze Curtea Constitutionala CCR) in cazul tergiversarii de catre Senat a anchetei impotriva lui Calin Popescu Tariceanu.

Orban ii cere presedintelui CSM, Lia Savonea, sa sesizeze CCR in cazul lui Tariceanu

Ludovic Orban a i-a cerut sefei CSM, Lia Savonea, intr-o scrisoare deschisa, sa sesizeze CCR in cazul lui Calin Popescu Tariceanu. Liderul PNL i-a comunicat acesteia ca seful Senatului se sustrage din ancheta penala, scrie Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )