Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern

Playtech Playtech,
Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a cedat presiunilor. Oficialul sustine doua proiecte USR in Parlament pentru voturile noului Guvern. Ludovic Orban a cedat presiunilor. Premierul desemnat sustine doua proiecte USR pentru voturile noului Guvern Daca premierul desemnat Ludovic Orban facea declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a ceea ce ar trebui . continuă pe Playtech

Cand va fi votat Guvernul Ludovic Orban in Parlament. Premierul desemnat a anuntat data oficiala

Dupa multe negocieri, premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat data oficiala cand va fi votat noul Guvern in Parlament. Cand va fi votat Guvernul Ludovic Orban in Parlament? Presedintele PNL Ludovic Orban este perceput in sfera politica drept omul presedintelui Klaus Iohannis, cel care l-a si desemnat premier. Cumulat cu implicarea sefului de stat in .

Ludovic Orban, despre negocierile cu USR: Ce a anuntat liderul PNL despre alegerea primarilor in doua tururi si initiativa Fara penali

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca PNL va sustine, in Parlament, introducerea pe ordinea de zi a initiativei Fara penali, precum si proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi, de.

LUDOVIC ORBAN: Nu poate sa i se ceara PNL ce nu poate da PNL

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca nu poate sa i se ceara PNL ceea nu depinde de el si nu a mai intalnit aceasta situatie in care sa i se puna niste conditii care nu depind de liberali. Orban sustine ca cei care vor mentine Guvernul PSD la putere sunt complici cu toate ilegalitatile pe care le va face Executivul condus de Viorica Dancila.

Ludovic Orban anunta conditiile pentru ca PNL sa sustina organizarea alegerilor anticipate

Ludovic Orban, premierul desemnat, a declarat, vineri, ca PNL sustine alegeri anticipate doar in anumite conditii. Si anume: un pact intre formatiunile politice care formeaza majoritatea, de a se angaja ca nu vo.

Orban confirma zvonurile. Liderul PNL sustine ca a avut informasii ca Razvan Cuc i-a solicitat directorului TAROM sa tina avioanele la sol

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat vineri ca a avut informatii ca ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, i-a solicitat directorului TAROM sa tina la sol avioane pentru ca parlamentarii.

intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban

Intalnire de gradul zero intre premierul demis Viorica Dancila si premierul desemnat Ludovic Orban. Cei doi s-au intalnit fata in fata pe Aeroportul Otopeni, atunci cand asteptau sosirea in tara a.

Lovitura dura pentru premierul desemnat. Ludovic Orban a picat primul test in Parlament

Lovitura dura pentru premierul desemnat Ludovic Orban. Liberalii au esuat in tentativa de a introduce azi pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor proiectul fara penali in functii publice si cel referitor la al.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, continua seria negocierilor cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, va avea, luni si marti, noi discutii cu societatea civila inainte de a propune noul Guvern. Miercuri sunt programate din nou discutii cu partidele parlamentare, impreuna cu care doreste sa pregateasca strategia la votul de investitura.

USR, avertisment dur pentru Ludovic Orban:Votam Guvernul doar in aceste conditii

USR-PLUS, Alianta care ar fi trebuit sa fie mana dreapta a PNL-ului, l-a sanctionat cu un avertisment dur pe premierul desemnat Ludovic Orban. USR, avertisment dur pentru Ludovic Orban Pana luni, premierul desemnat Ludovic Orban a facut declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Situatia s-a .

Liderul PNL prezinta calendarul negocierilor de saptamana viitoare, la capatul sedintei din Capitala, la care a participat si presedintele Iohannis. Premierul desemnat Orban: Ne asteptam la un boicot din partea PSD

Romania se pregateste pentru o saptamana decisiva pe prima scena politica. Ludovic Orban, liderul PNL si premierul desemnat de presedintele Iohannis sa coaguleze viitorul Guvern, a anuntat, sambata, ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )