Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban cere desfiintarea Sectiei Speciale, dupa raportul GRECO

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban cere desfiintarea Sectiei Speciale, dupa raportul GRECO

Liderul PNL Ludovic Orban cere Executivului Dancila sa se angajeze ca sustine desfiintarea Sectiei S. continuă pe România Liberă

Orban: Cerem Guvernului sa se angajeze in fata institutiilor europene ca va sustine proiectul de lege pentru desfiintarea Sectiei Speciale

Presedintele PNL, Ludovic Orban, solicita Guvernului sa se angajeze in fata institutiilor europene ca va sustine proiectul de lege pentru desfiintarea Sectiei Speciale, initiat de PNL, si ca va sprijini efectiv implementarea pe deplin si complet a recomandarilor Comisiei Europene, ale Comisiei de la Venetia si ale GRECO. De asemenea, Orban solicita CSM sa abandoneze procedura de instalare in functie a noului sef al Sectiei Speciale.

Ludovic Orban, dupa publicarea raportului GRECO: Guvernului Romaniei sa se angajeze ca va sustine proiectul de lege pentru desfiintarea Sectiei Speciale

Liderul PNL, Ludovic Orban, reactioneaza dupa ce Minisetrul Justitiei a facut public raportul GRECO privind Romania. intr-un comunicat de presa, liberalul transmite ca PNL a luat act de publicarea raportului.

PNL cere Guvernului sa se angajeze ca desfiinteaza Sectia speciala de anchetare a magistratilor: Deciziile PSD-ALDE au avut scopul de a compromite lupta anticoruptie

Liberalii cer Guvernului Dancila sa se angajeze ca sustine desfiintarea Sectiei Speciale, dupa publicarea raportului GRECO, iar Consiliului Superior al Magistraturii sa abandoneze procedura de instalare in functie a noului sef al Sectiei Speciale.

Curtea Suprema a admis cererea Sectiei Speciale de redeschidere a urmaririi penale fata de unul din criticii ei, judecatorul CSM Bogdan Mateescu

Curtea Suprema a admis marti cererea de redeschidere a urmaririi penale formulata de Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie fata de judecatorul CSM, Bogdan Mateescu, unul dintre magistratii care a criticat constant reformele din Justitie si infiintarea Sectiei speciale. Judecatorii instantei supreme au admis si cererea Parchetului si a lui Bogdan Mateescu de sesizare a CCR cu privire la legea ce reglementeaza functionarea SIIJ.

Ludovic Orban: Discutiile cu presedintele Iohannis au vizat teme de politica interna si europeana

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat marti, dupa intalnirea liberalilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca discutiile au vizat teme de politica interna si europeana, dar s-au axat si pe campania pentru alegerile prezidentiale.

LUDOVIC ORBAN: PNL pregateste o noua lege de functionare a CCR

Partidul National Liberal pregateste o noua lege de organizare si functionare a Curtii Constitutionale, a anuntat, ieri, presedintele formatiunii, Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Salut victoria Noii Democratii in alegerile din Grecia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a salutat, duminica seara, victoria Noii Democratii in alegerile anticipate care au avut loc in Grecia, apreciind ca alegatorii au sanctionat discursul populist si promisiunile nesustenabile ale socialistilor.

Ludovic Orban: Salut victoria Noii Democratii in Grecia. Oamenii au inteles ca stanga nu are de unde sa dea, daca nu exista dreapta care sa genereze bunastare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a salutat, duminica seara, victoria Noii Democratii in alegerile anticipate care au avut loc in Grecia, apreciind ca alegatorii au sanctionat discursul populist si promisiunile nesustenabile ale socialistilor. Oamenii au inteles ca stanga nu are de unde sa dea, daca nu exista dreapta care sa genereze bunastare, sustine Orban.

LUDOVIC ORBAN: Bucuresti este foarte departe de ce inseamna o administratie inteligenta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca municipiul Bucuresti este foarte departe de ce inseamna o administratie inteligenta, o administratie in serviciul cetateanului care sa asigure servicii de calitate si solutii inovative.

Klaus Iohannis, intalnire de taina cu Ludovic Orban la Vila Lac 3

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, marti, cu liderul PNL, Ludovic Orban. Cei doi ar putea a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )