Libnet.ro
UNICEF

20:00

LUDOVIC ORBAN: Cred ca o sa fac febra musculara de la semnat decizii de demitere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Cred ca o sa fac febra musculara de la semnat decizii de demitere

Premierul Ludovic Orban anunta, reluand afirmatiile facute in sedinta de Guvern, ca a inceput deja sa semneze decizii de demitere a unor secretari de stat, dand ca exemple deciziile de eliberare din functie ale fiilor unor politicieni precum Adrian Nastase, Dumitru Buzatu sau fiul generalului in rezerva Marian Tutilescu. Cred ca o sa fac febra musculara de la semnat decizii de demitere, a afirmat primul ministru. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Aseara m-am intors la guvern la 9.30 si nu mai era nimeni. Sa inceapa curatarea institutiilor publice. Astept sa fac febra musculara de la semnat decizii de demitere din functii

Premierul Ludovic Orban spune ca s-a intors marti seara la Palatul Victoria si nu a gasit pe nimeni, el avertizand ca atat timp cat ministrul sau premierul munceste, functionarii trebuie sa fie la serviciu. Orban le-a spus ministrilor ca trebuie sa reorganizeze institutiile, sa schimbe ritmul de lucru, iar cei care nu muncesc sa plece. Deja am inceput sa semnez decizii si astept sa fac febra musculara de la semnat decizii de demitere din functie pentru secretari de stat, consilieri de stat si alte categorii de functii care depind de ministru si de premier, a afirmat premierul.

Orban incepe in forta: Astept sa fac febra musculara de la semnat demiteri. Sa terminam cu pilaraia si cu nepotismul. Aseara, la 21.00, nu era nimeni in Guvern

Premierul Ludovic Orban a declarat razboi celor care au fost numiti pe pile in aparatul bugetar. Seful Guvernului a anuntat ca vrea sa faca febra musculara de la semnat demiteri ale celor care nu au ce cauta pe functii-cheie ale statului.

Ludovic Orban: N-am gasit pe nimeni in Guvern. Astept sa fac febra musculara de la semnat demiteri

Ludovic Orban, noul premier, a declarat in prima sedinta oficiala a Guvernului ca este o prioritate sa se schimbe ritmul de lucru si ca este important sa fie demarata procedura de curatare a.

Noul premier promite o curatenie generala a institutiilor publice, dupa numirile controversate din guvernarile PSD. Orban: Astept sa fac febra musculara de la semnat decizii de demitere (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, miercuri, in prima sedinta oficiala de Guvern de la investitura, ca asteapta sa faca febra musculara de la semnat decizii de demitere, intr-o adevarata.

Ludovic Orban: Exista riscul ca Romaniei sa i se intrezica sa exporte carne si produse de carne de porc in UE. Petre Daea a semnat un ordin dupa investirea Guvernului PNL (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca este posibil ca Romaniei sa i se interzica exportul de carne si produse din carne de porc in Uniunea Europeana.

Ludovic Orban anunta dezastru in sistemul de stat: Cine s-a obisnuit sa isi ia leafa fara sa faca nimic va trebui sa plece

Ludovic Orban face un anunt-bomba pentru bugetari: o sa dam salarii angajatilor care isi fac treaba, a afirmat premierul, la instalarea noului ministru al Finantelor. Ludovic Orban a dat de inteles ca vor e.

Ludovic Orban anunta dezastru pentru bugetari: Cine s-a obisnuit sa isi ia leafa fara sa faca nimic va trebui sa plece

Ludovic Orban face un anunt-bomba pentru bugetari: o sa dam salarii angajatilor care isi fac treaba, a afirmat premierul, la instalarea noului ministru al Finantelor. Ludovic Orban a dat de inteles ca vor e.

Premierul Ludovic ORBAN, primul interviu in calitate de prim-ministru al Romaniei, la Dosar de politician: Miercuri, de la ora 21.00, in direct pe B1 TV

Ludovic Orban vine in studioul B1 TV, in cadrul emisiunii Dosar de politician, miercuri, de la ora 21. 00, in noua sa calitate de prim-ministru al Romaniei. Ludovic Orban va vorbi despre prioritatile.

Donald Tusk, mesaj important pentru Ludovic Orban. Ce i-a transmis, in romana, noului premier al tarii

Donald Tusk i-a transmis un mesaj cat se poate de important premierului proaspat investit, Ludovic Orban. Oficialul de la Bruxelles a dorit sa isi arate sprijinul pentru tara noastra, iar adresele au venit in mod surprinzator, marti. Totul dupa ce Guvernul Orban a trecut in plenul Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Donald Tusk, mesaj .

Ce ii promit ungurii lui Ludovic Orban. Mesajul important al premierului de la Budapesta

Dupa ce ungurii au ras de asemanarile dintre premierul Romaniei si cel al Ungariei, Viktor Orban a venit cu un mesaj spectaculos catre proaspatul prim-ministru. Cum vede acesta evolutia discutiilor dintre noi si ei? Ungurii, promisiuni catre Ludovic Orban Premierul Ungariei a trimis o scrisoare de felicitare catre Ludovic Orban pentru a-si trasmite sincera bucurie .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )