Libnet.ro
UNICEF

19:45

LUDOVIC ORBAN: Dancila a descoperit razboiul impotriva criminalitatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Dancila a descoperit razboiul impotriva criminalitatii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, ca premierul Viorica Dancila a descoperit razboiul impotriva criminalitatii, insa sustine in continuare legea recursului compensatoriu, iar PSD a actionat, ani de zile, in mod deliberat in favoarea infractorilor. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Dancila ar fi trebuit sa abroge legea privind recursul compensatoriu

Presedintele PNL Ludovic Orban transmite ca primul lucru care trebuia facut de premierul Viorica Dancila dupa cazul de la Caracal era sa abroge legea recursului compensatoriu, cea care a pus si pune in continuare in libertate infractori care comit fapte dintre cele mai violente si care recidiveaza.

Ludovic Orban ii cere lui Dancila sa abroge legea privind Recursul Compensatoriu: Consecintele actiunilor voastre vor fi teribile pentru aceasta tara

Liderul PNL, Ludovic Orban, afirma ca Viorica Dancila descopera acum ca trebuie sa declanseze un razboi impotriva criminalitatii, dupa ce ani la rand PSD a actionat in mod deliberat tocmai in favoarea criminalitatii, in favoarea infractorilor si impotriva romanilor corecti.

Orban: Dancila descopera acum ca trebuie sa declanseze un razboi impotriva criminalitatii

Liderul PNL, Ludovic Orban, afirma ca Viorica Dancila descopera acum ca trebuie sa declanseze un ra.

Ludovic Orban: PNL solicita convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara, dedicata adoptarii masurilor de urgenta cerute de Klaus Iohannis

Ludovic Orban: Solicitam convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara, dedicata adoptarii masurilor de urgenta cerute de Presedintele Klaus Iohannis Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti,.

Noul sef al MAI anunta reformarea sistemului: Proces radical de lupta impotriva criminalitatii

Ministrul interimar al Afacerilor Interne MAI), Mihai Fifor, anunta reformarea sistemului si un proces radical de lupta impotriva criminalitatii, ca urmare a cazului din Caracal, care a fost tratat cu superficialitate de autoritati. Fifor a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care da asigurari ca cercetarile vor continua pana cand adevarul va .

Fifor: Am mandat de la premier sa initiez un proces radical de lupta impotriva criminalitatii

Interimar la Interne dupa demisia lui Nicolae Moga, Mihai Fifor promite, pe Facebook ca va continua cercetarile in cazul Caracal si ca are mandat de la premier pentru un proces radical de lupta impotriva criminalitatii si de reformare a sistemului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )