Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ludovic Orban: Ar fi o decizie neinspirata din partea lui Ciolos sa se apuce sa mai construiasca un partid

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Ar fi o decizie neinspirata din partea lui Ciolos sa se apuce sa mai construiasca un partid

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, la Digi24, ca infiintarea unui nou partid de catre fostul premier Dacian Ciolos ar fi o decizie neinspirata si ar conduce la o faramitare suplimentara a spectrului politic din afara PSD. Ar fi o decizie neinspirata din partea domnului Ciolos sa se apuce sa mai construiasca un partid pe dreapta sau in zona ne-PSD. Ar fi o faramitare suplimentara, a afirmat Ludovic Orban, citat de News. ro. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Ar fi o decizie neinspirata din partea lui Ciolos sa mai construiasca un partid de dreapta. Daca vrea, poate in orice moment sa se inscrie in PNL

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat, la postul de televiziune Digi24, ca ar fi o decizie neinspirata din partea fostului premier Dacian Ciolos sa formeze un nou partid de dreapta.

Ludovic Orban: Ar fi o decizie neinspirata din partea lui Ciolos sa mai construiasca un partid de dreapta

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat, la postul de televiziune Digi24, ca ar fi o decizie neinspirata din partea fostului premier Dacian Ciolos sa formeze un nou partid de dreapta.

Ludovic Orban: Ar fi o decizie neinspirata din partea lui Ciolos sa se mai apuce sa mai construiasca un partid. Ar fi o faramitare suplimentara

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, faptul ca infiintarea unui nou partid de catre fostul premier Dacian Ciolos ar fi o decizie neinspirata intrucat ar conduce la o faramitare si mai mare a partidelor de pe partea dreapta a scenei politice romanesti.

Ar fi o decizie neinspirata din partea lui Ciolos sa se apuce sa mai construiasca un partid

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, la Digi24, ca infiintarea unui nou partid de catre fostul premier Dacian Ciolos ar fi o decizie neinspirata intrucat ar conduce la o faramitare suplimentara a spectrului politic din afara PSD, transmit surse din presa.

Ludovic Orban, avertisment de ultim moment pentru Dacian Ciolos: Ar fi o decizie neinspirata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca ar fi o decizie neinspirata ca fostul premier Dacian Ciolos sa construiasca un partid, pentru ca acesta ar cauza o faramitare.

Ludovic Orban anunta ca PNL va modifica Legea salarizarii unice dupa ce va ajunge la putere

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, duminica, la Antena 3, ca liberalii vor modifica Legea salarizarii unice dupa ce vor ajungela putere intrucat salariile din sectorul public din actuala lege au fost stabilite din burta si nu tin cont de evolutia situatiei economice a tarii.

Ludovic Orban vrea sa modifice Legea salarizarii, cand va ajunge la putere: Nu este sustenabila. Nu poti stabili niste cresteri salariale din burta fara niciun fel de criteriu sau analiza

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la Antena 3, ca liberalii vor modifica, cu siguranta, Legea salarizarii, in momentul in care vor ajunge la putere, pentru ca aceasta nu a rezolvat problemele pe care coalitia de guvernare s-a angajat o rezolve si creat mai mult haos. Potrivit acestuia, Legea nu este sustenabila, salariile cresc din burta, fara criteriu si analiza.

Ludovic Orban: PNL va schimba legea salarizarii, daca ajunge la guvernare

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat duminica seara, la Subiectiv, de la Antena 3, caPNL va modifica legea salarizarii, daca va ajunge la guvernare, aratand ca actualele cresteri prevazute sunt.

Ludovic Orban: Daca PNL va ajunge la guvernare, va modifica legea salarizarii

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca, daca PNL va veni la guvernare, va modifica legea salarizarii, din mai multe motive, acuzand faptul ca actualele cresteri prevazute sunt fara niciun fel de analize si creeaza haos.

Ludovic Orban, cu MAIMUTA la plimbare (VIDEO)

Si politicienii iubesc animalele! Presedintele PNL, Ludovic Orban surprinde pe toata lumea lasandu-se filmat in timp ce se plimba cu o maimuta pe umar. Liderul liberal participa la Festivalul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )