Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ludovic Orban, despre candidatura premierului la sefia PSD: Tara arde si Viorica Dancila se piaptana

B1 B1,
Ludovic Orban, despre candidatura premierului la sefia PSD: Tara arde si Viorica Dancila se piaptana

Liderul PNL Ludovic Orban a comentat ironic anuntul premierului Viorica Dancila potrivit caruia aceasta va candida la presedintia PSD. Tara arde si Viorica Dancila se piaptana. Asta e important. continuă pe B1

TEODOROVICI, DESPRE O EVENTUALA CANDIDATURA LA SEFIA PSD: Eu iau in calcul absolut orice

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, intrebat despre o eventuala candidatura la sefia PSD, ca ia in calcul absolut orice.

Eugen Teodorovici, despre o eventuala candidatura la sefia PSD: Eu iau in calcul absolut orice

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat marti, intrebat despre o eventuala candidatura la sefia PSD, ca ia in calcul absolut orice. Stati un pic, ca discutiile sunt in curs. Eu iau in.

Dancila anunta candidatura pentru sefia PSD. Refuz sa cred ca exista tabere. Ce spune despre intrarea in cursa pentru prezidentiale

Premierul Viorica Dancila anunta ca va fi candidat la functia de presedinte al PSD, la congresul din 29 iunie. De asemenea, liderul de la Palatul Victoria a negat faptul ca in PSD ar fi mai multe tabere.

Marcel Ciolacu mentine suspansul privind candidatura sa la sefia PSD: O sa iau o decizie dupa o discutie cu doamna prim-ministru

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca nu stie daca va candida sau nu la sefia PSD, iar o decizie va fi luata doar dupa ce discuta cu premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila anunta ca va candida la sefia PSD. Premierul respinge o candidatura la prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va candida la sefia PSD la Congresul de la finalul lui iunie, insa nu va fi si candidatul partidului la prezidentiale, potrivit Hotnews.

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru e sa depunem motiunea cat mai repede

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului ar putea fi depusa maine la Parlament, conform Agerpres.

Ludovic Orban anunta depunerea MOTIUNII DE CENZURA impotriva executivului: Sa punem punct acestei guvernari nocive (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, anunta ca motiunea de cenzura impotriva guvernului este aproape gata si, cel mai probabil, va fi depusa in cursul zilei de miercuri. Orban a anuntat ca a purtat discutii.

LUDOVIC ORBAN: Trebuie sa venim cu un Guvern suplu

Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, afirma ca PNL trebuie sa vina cu un Guvern suplu, de maximum 15 ministere.

LUDOVIC ORBAN: Trebuie sa venim cu un Guvern suplu

Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, afirma ca PNL trebuie sa vina cu un Guvern suplu, de maximum 15 ministere.

Ludovic Orban: Somam Guvernul sa nu calce in picioare vointa cetatenilor

Ludovic Orban a facut mai multe declaratii, marti. Liderul PNL a declarat ca someaza Guvernul sa nu calce in picioare vointa cetatenilor. Am luat in dezbatere tentativa necontitutionala a Guvernulu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )