Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ludovic Orban, despre demiterea guvernului de la Chisinau: Decizia ridica extrem de multe semne de intrebare. Vom privi cu extrem de mare atentie orice pas

B1 B1,
Ludovic Orban, despre demiterea guvernului de la Chisinau: Decizia ridica extrem de multe semne de intrebare. Vom privi cu extrem de mare atentie orice pas

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca demiterea guvernului de la Chisinau prin motiune de cenzura da nastere la multe semne de intrebare cu privire la evolutuiile politice de peste Prut. Seful. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre primul tur al prezidentialelor: Au fost niste alegeri fara probleme, bine organizate

Primul tur al alegerilor prezidentiale a fost unul fara probleme, bine organizat, a declarat luni premierul Ludovic Orban. Acesta s-a intalnit luni, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Ministerului.

Prima reactie a presedintelui Iohannis dupa demiterea Guvernului de la Chisinau: Demersul este impotriva intereselor Republicii Moldova

Demersul initiat de Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) de inlaturare a Guvernului Maia Sandu, intr-un moment esential pentru reforma Justitiei, este indreptat impotriva intereselor pe termen mediu si lung ale Republicii Moldova si ale cetatenilor sai, spune presedintele Klaus Iohannis.

Iohannis, despre demisia Guvernului de la Chisinau: E indreptata impotriva intereselor pe termen mediu si lung ale Republicii Moldova si ale cetatenilor sai

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca demersul initiat de Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) de inlaturare a Guvernului Maia Sandu, intr-un moment esential pentru reforma Justitiei, este indreptat impotriva intereselor pe termen mediu si lung ale Republicii Moldova si ale cetatenilor sai.

Ludovic Orban, despre votul din Diaspora: E o reparatie morala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a catalogat drept o reparatie morala dfaptul ca romanii din strainatate au reusit sa voteze in conditii bune la primul tur al alegerilor prezidentiale. Foarte multi.

Ludovic Orban, despre situatia bugetului: in fiecare zi mai descoperim cate o gaura

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marti, ca descopera in fiecare zi noi gauri in bugetul de stat si plati care nu au fost facute, desi erau necesare. El a precizat ca sunt rambursari de TVA de peste cinci miliarde de lei care au fost intarziate si concedii medicale neplatite de sase luni, transmite Mediafax.

LUDOVIC ORBAN: Avertizam initiatorii motiunii de la Chisinau ca vom privi cu atentie orice pas ulterior

Premierul Ludovic Orban si-a exprimat, marti, ingrijorarea fata de demiterea Guvernului de la Chisinau si a afirmat ca disponibilitatea de cooperare cu Republica Moldova va fi foarte mica, daca nu va exista garantia investirii unui guvern pro european.

BARNA, DUPA DEMITEREA GUVERNULUI MAIA SANDU: Se pune frana modernizarii si europenizarii de dragul unor corupti

Presedintele USR, Dan Barna, afirma ca ramane ferm alaturi de Maia Sandu dupa demiterea Guvernului de la Chisinau in urma unei motiuni de cenzura, precizand ca in acest mod se pune frana modernizarii si europenizarii Republicii Moldova de dragul unor corupti.

Ludovic Orban: Orice demers impotriva Guvernului Maia Sandu ridica semne de intrebare privind traiectoria europeana a Republicii Moldova

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat luni ca in functie de rezultatul motiunii de cenzura initiate la adresa Guvernului Maia Sandu va fi luata o decizie privitoare la atitudinea fata de noile autoritati de.

LUDOVIC ORBAN: in doua-trei luni vom veni cu etapa a doua a restructurarii Guvernului

Premieurl Ludovic Orban a anuntat luni ca in doua-trei luni va avea loc etapa a doua a restructurarii Guvernului, care va viza agentii, autoritati si structuri din subordinea Guvernului si a ministerelor.

Va amintiti de romanul cu placute anti-PSD? Decizia pe care a luat-o, dupa ce s-a intalnit cu Ludovic Orban

Va mai reamintiti de Razvan Stefanescu, romanul cu placute anti-PSD stabilit in Suedia care, in vara anului 2018, a starnit un imens caz prin fapta sa? Ce decizie a luat dupa ce s-a intalnit cu premierul Ludovic Orban? Razvan Stefanescu, romanul cu placutele anti-PSD in vara anului 2018, Razvan Stefanescu, un roman stabilit in Suedia, .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )