Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ludovic Orban, despre dosarul 10 august: Cetatenii si justitia nu mai au nevoie de un alt dosar cu aceeasi soarta ca cele ale Mineriadelor si Revolutiei

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, despre dosarul 10 august: Cetatenii si justitia nu mai au nevoie de un alt dosar cu aceeasi soarta ca cele ale Mineriadelor si Revolutiei

Premierul Ludovic Orban, saluta decizia conducerii DIICOT de infirmare a clasarii Dosarului 10 august. Premierul considera ca adevarul despre incidentele din 10 august 2018 trebuie stabilit in justitie, adica de o instanta investita cu acest drept, de aceea apreciaza decizia de continuare a anchetei. Este inadmisibil ca la aproape doi ani de la evenimentele violente din Piata Victoriei, romanii inca nu au aflat adevarul despre responsabilii care au coordonat si dispus actiunea de reprimare a unei manifestatii care incepuse pasnic, a spus Orban, potrivit unui comunicat al Guvernului. continuă pe Hotnews

LUDOVIC ORBAN, DESPRE DOSARUL 10 AUGUST: Reprimarea cu brutalitate a unei manifestatii pasnice de catre fortele de ordine nu trebuie sa scape nepedepsita

Premierul Ludovic Orban saluta decizia conducerii DIICOT de infirmare a clasarii dosarului 10 august. Reprimarea cu brutalitate a unei manifestatii pasnice de catre fortele de ordine nu trebuie sa scape nepedepsita, afirma el, citat de News. ro.

Ludovic Orban, despre ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada: Numarul de restrictii este mic si nu ne dorim

Premierul Romaniei, Ludovc Orban, a vorbit in cursul serii de duminica despre situatia disperata din Romania, tinand cont ca s-a inregistrat pentru a doisprezecea zi consecutiva un numar de peste 1000 de imbolnaviri noi. Acesta explica ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada si cine se face vinovat pentru ce se intampla in aceste .

Dosarul 10 august. DIICOT redeschide ancheta in cazul sefilor Jandarmeriei. Solutia de clasare, infirmata

Sefa DIICOT a dispus infirmarea solutiei de clasare a acuzatiilor vizandu-i pe sefii jandarmeriei in dosarul 10 august. Astfel, se reia urmarirea penala impotriva acestora. ANALIZA Clasarea Dosarului 10 august - semne de intrebare si ignorarea unor standarde internationale in materia imprastierii in forta a protestatarilor.

Raluca Turcan: Decizia DIICOT privind dosarul 10 august este una justa. Adevarul trebuie sa iasa la iveala, iar vinovatii trebuie pedepsiti

Raluca Turcan a declarat ca decizia procurorului-sef al DIICOT Giorgiana Hosu de a infirma partial solutia de clasarea in dosarul 10 august si de a redeschide ancheta in cazul fostilor sefi ai Jandarmeriei, este una justa. Vicepremierul a adaugat ca adevarul trebuie sa iasa la iveala, iar vinovatii sa fie pedepsiti.

Dosarul 10 August: Sefa DIICOT a infirmat clasarea unora dintre acuzatiile aduse sefilor Jandarmeriei. Laurentiu Cazan, Sebastian Cucos si Ionut Sindile, anchetati din nou

Giorgiana Hosu, procurorul-sef DIICOT, a anuntat, marti, ca a infirmat clasarea unora dintre acuzatiile aduse sefilor Jandarmeriei in Dosarul 10 August. Infirmarea clasarii va trebui,.

Ludovic Orban, despre cei care neaga existenta virusului: Este un obiectiv politic; se urmareste ruperea increderii intre autoritati si cetatenii romani

Premierul Ludovic Orban afirma ca negationisti exista nu doar in Romania, ci pare o campanie gandita intr-un laborator si lansata de pe diferiti suporti nationali in tarile europene. Premierul sustine ca scopul acestor campanii este sa determine populatia sa nu respecte regulile, iar guvernele sa impuna noi restrictii.

Ludovic Orban, despre PMP: Nu exista negocieri esuate. Noi avem disponibilitatea de a coopera

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, referindu-se la faptul ca PMP nu a fost cooptat in aliante cu USR, ca nu exista negocieri esuate si ca liberalii au disponibilitatea de a coopera cu formatiunea condusa de Eugen Tomac in consiliile judetene si locale, transmite Mediafax.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Un gest politicianst si electoral care nu are in spate niciun fel de motivatie solida (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban acuza PSD ca face un gest politicianst, fara vreo motivatie solida, prin depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului liberal, in acest context in care Romania se confrunta.

Ludovic Orban, despre impunerea obligativitatii purtarii mastii de protectie in spatiile publice deschise din Capitala: Asteptam decizia DSP Bucuresti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre impunerea obligativitatii purtarii mastii de protectie in spatiile publice deschise, aglomerate, din Capitala. O decizie in acest sens inca este asteptata la.

Ludovic Orban, despre situatia locurilor de munca in timpul pandemiei: Numarul de angajati cu contracte a fost mai mic cu doar 684 in 20 iulie, fata de 1 ianuarie (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a explicat ca, potrivit datelor din Revisal, a fost inregistrata o diferenta de doar 648 de angajati cu contracte de munca intre data de 1 ianuarie 2020 si 20.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )