Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ludovic Orban, despre masuri economice: Suntem gata sa ne asumam plata unei parti din dobanzi la achitarea ratelor catre banci

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, despre masuri economice: Suntem gata sa ne asumam plata unei parti din dobanzi la achitarea ratelor catre banci

Premierul Ludovic Orban spune ca trebuie sustinute companiile si cetatenii care au probleme cu plata ratelor catre banci. Suntem gata sa ne asumam inclusiv plata unei parti din dobanzi, a spus premierul, mentionand ca sunt discutii cu BNR si mediul bancar despre posibile solutii de sustinere a angajatorilor si angajatilor care au credite. Ludovic Orban a dat de inteles ca nu este de acord cu amanarea platii ratelor pe mai multe luni. continuă pe Hotnews

VIDEO Carantina totala in Romania. Orban: Va exista un interval orar in care persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa Armata va fi implicata in misiuni de paza, de patrulare si la frontiera

Premierul Ludovic Orban a sustinut ca restrictiile de circulatie in privinta persoaneor varstnice nu inseamna ca acestea vor avea interdictie totala de a iesi din casa, existand un interval orar in care acestea se pot deplasa. El a precizat ca toare masurile vor fi reglementate prin ordonanta militara nr. Iesirea publica a sefului Guvernului vine dupa o intalnire avuta la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis care a anuntat, la final, ca incepand de miercuri Romania intra in carantina totala, iar persoanele peste 65 de ani trebuie sa stea in casa. Ludovic Orban: Suntem gata sa ne asumam plata unei parti din dobanzi la achitarea ratelor catre banci.

Premierul Orban: Am adoptat doua OUG pentru masuri economice, iar acum punem la punct modul de aplicare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti seara, ca Guvernul a adoptat doua Ordonante de Urgenta pentru masuri economice, in contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus. Orban a mai precizat ca.

Premierul Orban: Am adoptat doua OUG pentru masuri economice, iar acum punem la punct modul de aplicare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti seara, ca Guvernul a adoptat doua Ordonante de Urgenta pentru masuri economice, in contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus. Orban a mai precizat ca.

Orban, despre sprijinirea firmelor care isi continua activitatea in timpul pandemiei: Suntem in analiza. Spatiul bugetar pe care il avem la dispozitie e aproape egal cu zero (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Guvernul analizeaza posibilitatea de a oferi ajutoare companiilor care isi continua activitatea in timpul pandemiei de coronavirus. intrebat de reporterul B1. ro.

PSD, mesaj pentru Ludovic Orban: Lasati vorbele, luati masuri!

Partidul Social Democrat ii transmite premierului Ludovic Orban sa lase vorbele si sa ia masuri in contextul crizei provocate de coronavirus in Romania.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, precizari despre noile restrictii impuse de autoritati. PRINCIPALELE DECLARATII ale premierului (VIDEO INTEGRAL)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, marti seara, o conferinta de presa, la Palatul Victoria, in care a detaliat masurile care vor intra in vigoare in Romania incepand de miercuri. Este vorba de noi.

Orban, despre testele pentru coronavirus: Obiectul e sa facem 2500 de teste pe zi; Nu exista testare rapida

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara ca unul dintre obiectivele Guvernului este cresterea capacitatii de diagnosticare. Acesta a adaugat ca nu exista teste rapide, explicand ca ele exista, dar au o marja de eroare de 20%. Premierul a precizat si ca un alt obiectiv al autoritatilor este sa ajunga in 5-7 zile sa crestem capacitatea la peste 2000 de teste, chiar la 2500 de teste pe zi.

Carantina totala in Romania. Ludovic Orban explica in ce fel se aplica

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat carantina totala incepand de maine, premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa, in aceasta seara. Sunt primele declaratii pe care primul ministru le-a facut dupa iesirea din izolare, la Palatul Victoria. Ludovic Orban: Toate masurile au ca scop reducerea contaminarii cu acest virus Am finalizat .

Ludovic Orban: Romanii aflati in izolare sau in carantina vor fi monitorizati in permanenta printr-o aplicatie

Premierul Ludovic Orban a declarat, in cadrul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o la Palatul Victoria, ca romanii izolati si cei aflati in carantina vor fi supravegheati electronic. Guvernul Romaniei si STS au dezvoltat o aplicatie care sa permita monitorizarea miscarilor acestora, a explicat Orban.

Ludovic Orban: impreuna cu STS punem la punct o aplicatie care sa ne permita monitorizarea persoanelor aflate in izolare la domiciliu si in carantina

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca se lucreaza, impreuna cu STS, la o aplicatie care sa permita monitorizarea persoanelor aflate in izolare la domiciliu sau in carantina din cauza coronavirusului, pentru a se stabili daca respecta masurile impuse sau nu. Acuma, hai sa fim cinstiti, foarte multi dintre cei care s-au intors trebuie sa fie verificati daca respecta izolarea, a spus Orban.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )