Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre plangerea penala: Daca ar fi avut legatura cu serviciile secrete, probabil nu ar fi fost nevoie de mine

B1 B1,
Ludovic Orban, despre plangerea penala: Daca ar fi avut legatura cu serviciile secrete, probabil nu ar fi fost nevoie de mine

Liderul PNL, Ludovic Orban, reactioneaza dupa ce Liviu Dragnea a acuzat ca serviciile de informatii ar fi fost implicate in plangerea penala facuta premierului Viorica Dancila. Orban sustine ca liderul. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila: Sunt un om care isi asuma riscurile

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, miercuri, despre plangerea pe care a depus-o impotriva premierului Vioricai Dancila. Orban a precizat ca demersul a fost facut din.

Ludovic Orban, despre criticile din PNL legate de plangerea penala: Fake news!

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, joi seara, despre declaratiile unor lideri liberali din teritoriu care nu ar fi fost de acord cu demersul sau de a depune plangere penala impotriva premierului Viorica.

Basescu, despre plangerea penala a lui Orban: Este o eroare. Seful DIICOT nu-si va intina reputatia cu o facatura (VIDEO)

Traian Basescu a catalogat drept o eroare plangerea penala facuta de presedintele PNL Ludovic Orban pe numele Vioricai Dancila pentru inalta tradare, plangere care a ajuns la DIICOT. Fostul sef al statului.

Scandal urias in sedinta PNL. Atacuri la adresa lui Ludovic Orban pentru plangerea impotriva Vioricai Dancila

Este scandal uriasin sedinta PNL. Liberalii nu reusesc sa se inteleaga daca vor sustine sau nu formal plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu.

Florin Iordache, despre plangerea penala a liderului PNL: Un demers rusinos, in afara jocului politic

Deputatul PSD Florin Iordache considera ca plangerea penala depusa de presedintele PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila este un demers rusinos, in afara jocului politic si impotriva.

Conducerea PNL si asuma plngerea penala depusa de liderul Ludovic Orban mpotriva premierului. Decizia a fost luata dupa ce unii liberali s-au dezis de acest demers

Liberalii sustin demersul presedintelui PNL, Ludovic Orban, privind plangerea penala depusa impotriva premierului Viorica Dancila, decizia fiind luata prin votul Biroului Executiv in conditiile in care au existat voci la varful PNL care s-au dezis de actiunea lui Orban. Printre cei care au iesit public si au criticat demersul sau a fost si primarul Oradei Ilie Bolojan.

Ludovic Orban: Daca ar fi avut legatura serviciile cu sesizarea mea, probabil nu ar fi avut nevoie de mine

Ludovic Orban a declarat, joi, ca daca serviciile secrete ar fi avut legatura cu sesizarea sa impotriva premierului Dancila, probabil nu ar fi avut nevoie de mine, afirmatia venind in contextul in care Liviu Dragnea a acuzat implicarea serviciilor secrete in plangerea penala, relateaza Mediafax.

Lovitura pentru Ludovic Orban. Greii PNL vor sa il dea jos din fruntea partidului - surse

Puci in PNL pentru debarcarea lui Ludovic Orban. Surse din partid au declarat pentru Antena 3 ca mai multi grei ai partidului vor sa-l dea jos pe Orban dupa plangerea penala facuta de acesta pe numele.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra! (VIDEO)

Ludovic Orban s-a prezentat miercuri dimineata la Parchetul General pentru a discuta cu procurorii. Nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra, a spus Orban,.

Liberalii fani PSD ies la lumina? Orban, despre colegul de partid care a criticat plangerea penala: Fix acum a iesit din mutenie! il astept sa fie vocal si contra PSD

Ludovic Orban a avut o reactie transanta dupa ce colegi de-ai sai de partid au sustinut ca nu trebuia sa depuna plangerea penala impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. intrebat ce parere.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )