Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ludovic Orban, despre preluarea sefiei PNL

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre preluarea sefiei PNL

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca este prematur sa se discute pe tema unei eventuale preluari a sefiei PNL in cazul in care va castiga cursa electorala pentru. continuă pe Antena3

Surse: Ludovic Orban este oficial candidatul PNL la Primaria Capitalei

Biroul Politic National al PNL a validat, luni, candidatura deputatului Ludovic Orban la Primaria Capitalei, au declarat, pentru Agerpres, surse liberale.

Ludovic Orban, validat de PNL la Primaria Capitalei

Ludovic Orban a fost validat de Biroul Politic National pentru candidatura la Primaria Bucuresti. Prim-vicepresedintele liberalilor a fost anterior votat in unanimitate si de organizatia PNL din Capitala.

Ludovic Orban raspunde atacurilor lui Victor Ponta: Minte! A mintit de 1 an si jumatate

Dupa ce fostul premier Victor Ponta a lansat pe Facebook un atac foarte dur la adresa liderului liberal Ludovic Orban, candidat PNL la Primaria Generala a Capitalei, Ludovic Orban a raspuns acuzatiilor, duminica, la.

Ludovic Orban: Dupa ce voi castiga Primaria voi conduce Bucurestiul asa cum l-ar conduce o femeie

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, ca dupa ce va castiga Primaria Generala va conduce Bucurestiul asa cum l-ar conduce o femeie, cu dragoste fata de semeni, dedicatie si sensibilitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )