Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ludovic Orban, despre ce s-a discutat in sedinta de la Cotroceni. Va exista un acord!

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre ce s-a discutat in sedinta de la Cotroceni. Va exista un acord!

Ludovic Orban a facut primele declaratii dupa sedinta din aceasta dimineata de la Cotroceni, la care a fost invitat de presedintele Klaus Iohannis, alaturi de co-presedintele USR PLUS, Dan Barna, dar si de liderul UDMR, Kelemen Hunor. continuă pe Antena3

Ce spune Ludovic Orban despre discutiile cu Iohannis in spatele usilor inchise

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti seara, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre strategia de formare a unei majoritati parlamentare si a recunoscut ca Nicolae Ciuca e una din variantele de premier.

Ludovic Orban, despre noul guvern: Nu infiintam ministere pentru portofolii. Sa fie maxim 18 ministere

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca noul guvern ar trebui sa aiba maxim 18 ministere si sa nu fie infiintate unele noi doar pentru ca toate fortele politice sa aiba multe portofolii.

Ludovic Orban, despre rezultatele nevaforabile ale alegerilor: Ne asteptam la o prezenta la vot mai mare, trebuie sa recunosc

Dupa primele reactii de la inchiderea urnelor in care a declarat ca a castigat alegerile, Ludovic Orban si-a reevaluat pozitia, exprimand un adevar mai aproape de realitate. Prezent in emisiunea Dosar de Politician, realizata de jurnalistul Silviu Manastire, la postul B1 TV, premierul Romaniei a afirmat ca prezenta la vot a fost sub asteptarile tuturor.

Ludovic Orban, mesaj raspicat. Ce se intampla daca PSD va detine presedintia Senatului sau a Camerei Deputatilor

Ludovic Orban a declarat, joi, ca nu exista niciun risc daca PSD va detine conducerea Senatului sau a Camerei Deputatilor. Liderul PNL a subliniat ca exista o majoritate parlamentara in ambele camere, iar Coalitia va putea sa le conduca si pe una si pe cealalta, deoarece asa este normal.

SURSE: Ludovic Orban discuta cu Klaus Iohannis, la Cotroceni, inaintea sedintei in care liberalii vor valida propunerea de premier

Liderul PNL, fostul premier Ludovic Orban, ar urma sa mearga miercuri, la ora 14. 00, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu presedintele Klaus Iohannis despre posibilele propuneri de premier, pitrivit unor surse po.

Sedinta a liderilor PNL dupa demisia lui Ludovic Orban: Conducerea liberala discuta despre strategia de negociere pentru formarea noii majoritati parlamentare. Sefii PNL se intalnesc apoi cu Klaus Iohannis

O sedinta a conducerii PNL are loc marti dimineata in contextul recentei demisii a lui Ludovic Orban de la conducerea Guvernului. Liderii liberali se reunesc, incepand cu ora 10. 00, pentru a pregati strategia.

Ludovic Orban: Exista acordul de a crea o majoritate parlamentara de centru-dreapta. Nu a existat niciun fel de discutie despre repartizarea de portofolii

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, joi, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis si liderii USR-PLUS si UDMR ca s-a ajuns la un acord cu privire la crearea unei majoritati parlamentare de.

Ludovic Orban se duce la Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Iohannis variantele de premier

Presedintele PNL, Ludovic Orban, are programata miercuri, la ora 14:00, o discutie cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni pe tema viitorului premier.

SURSE: Ludovic Orban, discutii cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Premierul Ludovic Orban a fost convocat luni la Palatul Cotroceni, la o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse citate de B1 TV. Discutiile dintre seful statului si liderul PNL vin in.

Cum a decurs discutia de la Cotroceni dintre Ludovic Orban si Klaus Iohannis: Liderul PNL i-a spus sefului statului ca va demisiona si de la conducerea partidului, dar presedintele a insistat sa nu plece, pentru a evita acum o lupta interna pentru putere

Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca isi depune mandatul de prim-ministru. Cu cateva ore inainte de anunt, liderul liberalilor a purtat o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, ocazie cu care l-a informat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )