Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre tratarea acasa a pacientilor asimptomatici: Evaluarea starii de sanatate nu presupune numai analize (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre tratarea acasa a pacientilor asimptomatici: Evaluarea starii de sanatate nu presupune numai analize (VIDEO)

Referitor la modificarile ce ar putea fi aduce la Legea 136, urmand ca eventual persoanele asimptomaptice sau cele care nu prezinta alte boli vor putea fi tratati la domiciliu, premierul Ludovic Orban a explicat,. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre carantinarea unor sectoare ale Capitalei: Obiectivul nostru este sa nu ajungem aici. Am solicitat o evaluare mai apropiata de realitate a numarului de oameni care traiesc in Bucuresti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca obiectivul autoritatilor este acela de a nu se ajunge la carantinarea unor sectoare ale Capitalei. Potrivit datelor transmise duminica, de Grupul de Comunicare.

Ludovic Orban, despre afirmatiile lui Virgil Guran, legate de medicii de familie: Daca au fost declaratii nepotrivite, care i-au jignit, imi cer eu scuze Medicii de familie ar putea primi mai multi bani pentru implicarea in lupta anti-COVID

Societatea Nationala de Medicina Familiei SNMF)a cerut demiterea lui Virgil Guran, consilierul lui Ludovic Orban, in urma unor declaratii ale acestuia, potrivit carora medicii de familie ar trebui sa.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre impunerea mastii de protectie la nivel national: Se poate ajunge si la aceasta situatie

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, dupa o vizita la Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti, ca se poate impune obligativitatea purtarii mastii de protectie pentru prevenirea.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre carantinarea Bucurestiului: Obiectivul nostru este sa nu ajungem in aceasta situatie

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, sambata, dupa o vizita la Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti, ca obiectivul este de a nu carantina Bucurestiul, iar acesta va fi atins daca.

Ludovic Orban: Cautam o solutie de motivare a medicilor de familie pentru implicarea evaluarea starii de sanatate a pacientilor cu COVID-19 sau in achetele epidemiologice

Premierul Ludovic Orban a declarat ca se ia in calcul posibilitatea ca medicii de familie sa fie recompensati financiar daca se implica, alaturi de personalul din Directiile de Sanatate Publica, in.

Ludovic Orban va discuta cu medicii de familie despre posibile beneficii salariale pentru implicarea in lupta cu COVID

Ludovic Orban va discuta cu Asociatia Medicilor de Familie despre implicarea acestora in lupta anti COVID-19 si despre posibile sporuri salariale pentru risc, deoarece se ia in calcul ca acestia sa se deplaseze acasa la persoanele care nu au simpome si solicita sa le fie evaluate, starea de sanatate, la domiciliu.

Fake news despre Ludovic Orban, cu poze facute in 2018, in Alba, promovat de un senator PSD si de Adriana Bahmuteanu

Un fake news cu premierul Ludovic Orban si politicieni din PNL Alba a fost rostogolit pe Facebook in weekendul ce a trecut. Printre cei care au facut-o se numara senatorul PSD de Dolj, Radu Cosmin Preda, dar si Adriana Bahmuteanu.

Ludovic Orban: Saptamana trecuta s-au depasit 30.000 de teste. Continuam sa crestem capacitatea de testare (VIDEO)

In timpul declaratiilor de presa de luni, 12 octombrie, premierul Ludovic Orban a discutat si despre capacitatea de testare din Romania. Premierul a declarat ca in tara a crescut capacitatea de.

Pelerinajul de Sfantul Dumitru nu se va organiza anul acesta la Bucuresti. Premierul Ludovic Orban: Sunt un om credincios si am sustinut proiectele Bisericii, dar riscul e foarte mare

In cursul declaratiilor de presa de luni, premierul Ludovic Orban a discutat si despre bilantul ingrijorator al cazurilor de COVID-19 din Romania. Dupa ce au aparut cifrele de la ora 13:00, premierul a oferit.

Orban despre cazul fostului presedinte al Oficiului de Combatere a Spalarii Banilor: Nu am avut informatia legata de falsul diplomei

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata ca nu stia despre faptul ca seful Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, Laurentiu Baranga, si-a falsificat diploma de Bacalureat. A fost evaluata aceasta numire, am aplicat toate procedurile de evaluare a candidaturii, a declarat Ludovic Orban.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )