Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban, despre vacantele in Bulgaria: Cine pleaca in concediu poate sa plece linistit

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, despre vacantele in Bulgaria: Cine pleaca in concediu poate sa plece linistit

Ludovic Orban a transmis joi seara la Digi24 ca cei care pleaca zilele acestea in vacante in Bulgaria pot sa plece linistit, dar ca cine si-a programat vacanta peste o saptamanaar trebui sa verifice site-ul INSP. continuă pe Adevărul

VIDEO Ludovic Orban, despre decizia CCR care a declarat neconstitutionala carantina: Trebuie sa fim pregatiti cu orice modificare a legislatiei care se impune

Premierul Ludovic Orban a spus joi ca Executivul trebuie sa fie pregatit cu o modificare a legislatiei, dupa ce Curtea Constitutionala a stabilit insa ca este neconstitutional ca internarea si carantina pentru persoanele care intra pe teritoriul Romaniei din zonele afectate sa fie dispuse prin ordin al ministrului Sanatatii. Ministrul Justitiei Catalin Predoiu a afirmat ca pana nu apare decizia in Monitorul Oficial nu produce efecte.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre campania electorala pentru alegerile locale: Nu se vor putea organiza adunari publice, mitinguri electorale

Campania electorala pentru alegerile locale din acest an se va desfasura fara organizarea de adunari publice si mitinguri electorale si cu respectarea masurilor de protectie impotriva noului coronavirus, a.

Cine este fiul lui Ludovic Orban si cu ce se ocupa acesta astazi. Detalii despre care premierul evita sa vorbeasca

Este premierul Romaniei, un politician foarte cunoscut, dar despre care se cunosc putine informatii in ce priveste viata sa privata. Ludovic Orban nu discuta cu presa despre aceste aspecte. Singura jurnalista care a reusit sa-i strecoare cateva intrebari despre familia sa a fost regretata Cristina Topescu. Se intampla in urma cu trei ani, cand aceasta avea o emisiune on-line.

Cea mai buna veste pentru cei care vor sa plece in Bulgaria, in vacanta. Ludovic Orban a facut declaratia

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca persoanele care au concedii planificate zilele acestea in Bulgaria pot pleca linistite.

Ludovic Orban face anuntul. Cine este de vina pentru explozia numarului de cazuri de infectare cu coronavirus

In contextul in care numarul imbolnavirilor de coronavirus in Romania este intr-o continua crestere, premierul Ludovic Orban spune ca vinovatii pentru acest lucru sunt chiar politicienii din Opozitie deoarece instiga populatia la nerespectarea regulilor.

Orban, despre scandalul Unifarm: Nu are nicio legatura cu guvernul. Unifarmul a avut un rol pozitiv la incepul pandemiei

Ludovic Orban a declarat joi seara, la Digi 24, ca nu are nicio parere despre scandalul major de coruptie de la Unifarm, ca nu are legatura cu guvernul care nu a facut nicio numire la aceasta companie de stat. Mai mult, premierul apreciaza ca Unifarm a avut un rol pozitiv la inceputul pandemiei de coronavirus cand a reusit sa asigure un anumit procent de materiale sanitare. Cum a ajuns directorul Unifarm, Adrian Ionel, Dumnezeul achizitiilor in perioada pandemiei.

Orban, despre directorul Unifarm:E ceva scandalos sa incerci sa castigi bani din achizitia unor echipamente, materiale, medicamente

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu a avut informatii cu privire la faptul ca la Unifarm, companie al carei fost director este cercetat pentru luare de mita, s-ar produce incorectitudini sau acte de coruptie si catalogheaza drept abominabil si reprobabil faptul ca cineva ar putea sa obtina castiguri ilicite din tranzactii cu medicamente sau materiale sanitare.

Orban, despre preferintele alegatorilor: PNL are un procent intre 36 si 40%

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, sustine ca partidul este pe primul loc in preferintele electoratului, cu scoruri de peste 36% si cu zece procente inaintea formatiunii politice aflate pe locul al doilea, PSD. Astazi Partidul National Liberal este de departe pe primul loc, este intr-o pozitie foarte stabila si toti care incearca sa creeze perceptia asta ca PNL ar fi intr-o scadere se raporteaza la niste premise gresite.

Orban, despre majorarea pensiilor si a alocatiilor: Realitatea e ca resursele sunt limitate

Exista posibilitatea majorarii graduale a alocatiilor, a declarat, miercuri premierul Ludovic Orban. in privinta pensiilor, nu s-a luat o decizie finala, insa realiattea este ca resursele financiare sunt limitate.

Bomba zilei. Telefoanele lui Ludovic Orban, proba la DNA in dosarul momentului

Numele premierului Ludovic Orban ar aparea in dosarul UNIFARM. Si nu doar al lui Ludovic Orban, ci si al ministrului Finantelor, Florin Citu. Social-democratul Radu Cristescu a afirmat, joi, la Antena 3 ca firele dosarului Unifarm duc la premierul Ludovic Orban.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )