Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ludovic Orban, la Digi 24: Presedintele Casei de Pensii a intrat in concediu medical. Iresponsabil! Sunt intarzieri la calcularea pensiilor

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, la Digi 24: Presedintele Casei de Pensii a intrat in concediu medical. Iresponsabil! Sunt intarzieri la calcularea pensiilor

Premierul Ludovic Orban a acuzat, miercuri seara, la Digi24, noile piedici puse de PSD, dand ca exemplu cazul presedintelui Casei Nationale de Pensii, care a intrat in concediu medical, si astfel nu pot fi calculate pensiile oamenilor care se pensioneaza. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, la Digi 24: La ANSVSA suntem intr-o situatie de risc major Comisia poate interzice exportul carnii de porc

Premierul Ludovic Orban a acuzat, miercuri seara, la Digi24, noile piedici puse de PSD, sustinand ca trebuie demisi toti cei care au fost pusi de PSD si care sunt responsabili de situatia critica in care ne gasim. La ANSVSA suntem intr-o situatie de risc major, pentru ca exista riscul la nivelul Comisiei Europene sa se ia decizia de interdictia privitor la exportul carnii de porc si a produselor de carne de porc, a declarat Orban.

Ludovic Orban, la implinirea a 24 de ani de la moartea lui Corneliu Coposu: A fost intre primii oameni politici care au vazut drumul Romaniei alaturi de statele europene si euroatlantice (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a transmis, luni, un mesaj, la implinirea a 24 de ani de la moartea lui Corneliu Coposu, lider al opoizitiei de dupa 1989, pe care l-a descris drept un lider vizionar si unul dintre.

Aurelian Pavelescu il acuza pe Ludovic Orban ca se erijeaza in executor testamentar al lui Coposu

Dupa ce Ludovic Orban, presedintele PNL, a participat la ceremonia de sfintire a Casei Memoriale Iu.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Iohannis a intrat in turul al doilea: E vremea unirii!

Premierul Ludovic Orban a avut prima reactie dupa ce candidatul PNL, Klaus Iohannis, a intrat in turul al doilea. Seful Executivului crede ca, in turul al doilea, Iohannis are toate sansele sa castige al doilea mandat de presedinte. Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidentiale, a castigat detasat turul intai al alegerilor prezidentiale. Potrivit rezultatelor partiale, .

Ludovic Orban: Sincer, chestiunea aceasta cu dezbaterea mi se pare o tema secundara. Presedintele este si va fi intr-un dialog permanent cu romanii

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a afirmat marti ca o dezbatere intre candidatii la prezidentiale este o chestiune secundara in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis a raspuns intotdeauna.

Ludovic Orban: Toate sondajele au indicat ca presedintele Iohannis castiga, indiferent de contracandidat

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat marti seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca toate cercetarile sociologice realizate la comanda liberalilor arata ca presedintele Klaus Iohannis, candidatul partidului la alegerile prezidentiale, va castiga detasat al doilea tur de scrutin, indiferent de contracandidat.

LUDOVIC ORBAN: Toate cercetarile sociologice facute arata ca Iohannis castiga in turul doi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca toate cercetarile sociologice facute incepand cu trei luni inainte de alegeri arata ca actualul presedinte al tarii va castiga un al doilea mandat la o diferenta foarte mare, cu orice candidat.

Ludovic Orban nu da inapoi: Dezbaterea e o tema falsa. Iohannis va castiga la o diferenta foarte mare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca toate cercetarile sociologice facute incepand cu trei luni inainte de alegeri arata ca actualul presedinte al tarii va castiga un al doilea mandat la o diferenta foarte mare, cu orice candidat. Mai mult, acesta a declarat ca invitatia la dezbatere lansata de Viorica Dancila e o tema falsa.

Ludovic Orban, referitor la scrisoarea PSD pentru Iohannis cu privire la dezbatere: Vom lua o decizie si o vom anunta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, referindu-se la invitatia la dezbateri lansata de liderul PSD, Viorica Dancila, catre actualul sef al statului, Klaus Iohannis, ca va fi luata o decizie,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Premierul Ludovic Orban: Procesul electoral se deruleaza in conditii foarte bune. Avem semnalate doar incidente minore

Premierul Ludovic Orban a declarat ca procesul electoral se deruleaza in conditii foarte bune. Presedintele PNL a spus ca, pana duminica dupa amiaza, au fost semnalate doar incidente minore, nesemnifi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )