Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ludovic Orban: Dupa 15 mai aceste restrictii vor disparea

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Dupa 15 mai aceste restrictii vor disparea

Ludovic Orban a vorbit despre incheierea starii de urgenta in Romania. Premierul liberal sustine ca restrictiile in ceea ce priveste circulatia in interiorul localitatilor vor fi eliminate. continuă pe Antena3

Orban: Parcurile si hotelurile ar putea fi deschise dupa 15 mai, dar locurile de joaca si restaurantele vor ramane inchise pentru ca prezinta un risc epidemiologic mare

Premierul Ludovic Orban a declarat, intr-un interviu pentru Digi24. ro, ca parcurile si hotelurile ar urma sa fie deschide dupa 15 mai, dar locurile de joaca pentru copii si restaurantele vor ramane inchise pentru ca prezinta un risc epidemiologic mare.

Ar trebui sau nu redeschise scolile dupa 15 mai? Ce spun profesorii: Cand vom avea proceduri clare pentru protejarea sanatatii copiilor, nu exercitii de imagine, voi fi hotarata sa imi primesc copiii in clasa

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca scoala ar putea incepe dupa ce se termina starea de urgenta, adica dupa 15 mai, iar toti elevii vor fi obligati sa poarte masti de protectie. Multi dintre parinti si profesori au spus ca supraaglomerarea din clasele cu peste 30 de elevi ar pune in pericol viata copiilor. HotNews a stat de vorba cu cativa profesori despre posibilitatea chemarii elevilor la scoala dupa jumatatea lunii mai. Medic infectionist aflat in prima linie in lupta cu COVID-19, despre redeschiderea scolilor: Categoric nu. Ar fi irational Aceasta boala poate afecta intr-un mod absolut dramatic.

Masurile dupa 15 mai nu sunt inca stabilite la nivelul Guvernului

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului Ludovic Orban, a declarat ca masurile Executivului vor fi.

Mediul privat trebuie sa se asigure ca dupa 15 mai oferta de masti trebuie sa fie cel putin la nivelul cererii

Mediul privat trebuie sa se asigure ca, dupa 15 mai, oferta de masti trebuie sa fie cel putin la nivelul cererii, pentru ca in piata sa nu existe speculatii ale pretului, a declarat, vineri, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

Ce afaceri se deschid dupa 15 mai: Ludovic Orban a schimbat schimbarea

In ritmul in care se razgandesc oficialii din Guvernul Romaniei, nimic nu este mai distructiv decat sa urmaresti stirile. Ce ai citit ieri nu mai este valabil si azi, exact cum s-a.

Ludovic Orban raspunde celor mai importante intrebari la Antena 3

Ludovic Orban va fi fata in fata cu Sabina Iosub, vineri seara de la ora 19:00. Premierul va raspunde, la Antena 3, celor mai importante intrebari cu privire la problemele actuale.

Raed Arafat: Angajatii care pot lucra de acasa ar fi bine sa o faca si dupa 15 mai. Se lucreaza la un set de reguli

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca relaxarea masurilor de pe 15 mai va veni cu un set de reguli care vor trebui sa fie respectate in mijloacele de transport in comun, in companii, in cabinetele stomatologice si alte locatii.

Dezastrul prin care ar putea trece si Romania dupa 15 mai: ce se poate intampla dupa relaxarea restrictiilor

Cateva tari europene au anuntat ca vor relaxa restrictiile impuse pe perioada pandemiei si vor incerca sa readuca lucrurile la normal. Numai ca o astfel de decizie, daca e prea brusca,.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Dupa 15 mai, cu certitudine nu cred ca se vor deschide scolile

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a anuntat primele masuri de relaxare a restrictiilor luate in contextul pandemiei de coronavirus, care vor intra in vigoare dupa data de 15 mai. Astfel, se va.

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Redeschiderea restaurantelor si cluburilor dupa 15 mai, nepotrivita. Hotelurile si pensiunile ar putea fi utilizate, respectand distantarea sociala (VIDEO)

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a explicat ca nu ar fi potrivit ca restaurantele, cluburile si alte locuri aglomerate sa fie redeschise dupa 15 mai cand expira starea de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )