Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ludovic Orban dupa condamnarea lui Mihai Voicu: Nu mai este membru PNL. Poate reveni doar daca este achitat

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban dupa condamnarea lui Mihai Voicu: Nu mai este membru PNL. Poate reveni doar daca este achitat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a spus despre deputatul Mihai Voicu ca acesta nu mai este membru al partidului si ca poate reveni doar daca este achitat de instanta de fond. continuă pe Adevărul

Reactia lui Mihai Voicu dupa ce a fost condamnat la 3 ani de inchisoare

Deputatul PNL Mihai Voicu a fost condamnat, joi, la 3 ani de inchisoare cu suspendare intr-un dosar acuzat de DNA ca le-ar fi impus membrilor de partid sa plateasca pentru campania electorala daca voiau sa candideze pe un loc eligibi. La cateva ore de la vestea condamnarii sale, Ludovic Orban anunta ca Voicu e suspendat din partid.

Deputatul Mihai Voicu, suspendat din PNL, dupa ce a fost condamnat la inchisoare

DeputatulMihai Voicu, condamnat, joi, la trei ani de inchisoare cu suspendare, a fost exclus din PNL. Decizia a fost luata de presedintele Ludovic Orban.

Deputatul PNL Mihai Voicu, condamnat la 3 ani inchisoare cu suspendare de inalta Curte. Decizia nu este definitiva

ICCJ l-a condamnat, joi, pe deputatul PNL Mihai Voicu la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru fapte de coruptie, decizia nefiind definitiva. Voicu este acuzat de DNA ca le-a impus membrilor de partid sa plateasca pentru campania electorala daca voiau sa candideze pe un loc eligibil, transmite Mediafax. 21 Ludovic Orban a declarat, joi ca Mihai Voicu nu mai este membru al PNL, aceasta calitate fiindu-i suspendata, conform prevederilor statutului partidului.

Deputatul PNL Mihai Voicu, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Deputatul PNL Mihai Voicu a fost condamnat, joi, de inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru folosirea influentei sau a autoritatii in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, in dosarul in care a fost acuzat ca le-a impus membrilor de partid sa faca donatii pentru PNL, pentru a putea candida pe un loc eligibil in campaniile electorale din anul 2012.

Deputatul PNL Mihai Voicu, condamnat de Curtea Suprema la 3 ani de inchisoare cu suspendare

Deputatul PNL Mihai Voicu a fost condamnat, joi, la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru folosirea influentei sau a autoritatii in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite. Decizia nu este definitiva.

Fostul ministru liberal Mihai Voicu, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Fostul ministru liberal, Mihai Voicu, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru fapte de coruptie. Potrivit procurorilor, acesta a cerut bani pentru obtinerea de functii publice pentru.

Deputatul Mihai Voicu, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare: Este acuzat ca cerea bani de la politicieni pentru a-i pune pe liste eligibile (VIDEO)

Deputatul Mihai Voicu a fost condamnat, joi, la trei ani de inchisoare cu suspendare. Decizia a fost luata in prima instanta de magistratii Curtii Supreme, informeaza B1 TV. Hotararea instantei poate fi.

Lia Olguta Vasilescu, atac la liberali si Ludovic Orban: Sa ii mai explic o data. Si lui si cohortei de incompetenti care il inconjoara

Lia Olguta Vasilescu ataca PNL si pe Ludovic Orban, pe tema noii legi a pensiilor. Fostul ministru al Muncii spune ca liberalii nu isi doresc aceasta lege, iar Ludovic Orban nici macar nu cunoaste.

Orban, dupa ce un deputat PNL i-a facut nesimtiti pe jurnalisti: L-am sunat imediat sa-si ceara scuze, a facut-o. Eu o data accept asa ceva, dupa urmeaza sanctiuni

Ludovic Orban sustine ca-l va sanctiona pe deputatul PNL Ben Oni Ardelean daca acesta va mai avea o iesire nervoasa precum cea de astazi in care i-a facut nesimtiti si tupeisti pe ziaristii care voiau sa participe la lucrarile comisiei de politica externa.

LUDOVIC ORBAN: Sustinem marirea pensiilor, dar in baza unui mecanism stabil

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri seara ca liberalii sustin cresterea pensiilor, insa in baza unui mecanism stabil, predictibil, care sa aiba la baza elemente obiective.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )