Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului Dancila: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului Dancila: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat, a declarat liderul PNL, Ludovic Orban, dupa ce s-a confirmat ca motiunea de cenzura impotriva guvernului Viorica Dancila a fost votata de Parlament. continuă pe Hotnews

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Cosmarul Romaniei a incetat!

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut, cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Trei parlamentari PSD au votat alaturi de rivalii formatiunii politice. Partidul de la guvernare pierde Puterea dupa 7 ani si jumatate de guvernare, cu o mica pauza. Viorica Dancila s-a contrazis, in plen, cu Victor Ponta si Calin Popescu .

VIDEO Motiunea de cenzura a fost adoptata cu 238 de voturi. Guvernul Dancila este demis. Ludovic Orban: Cosmarul trait de Romania a incetat

Motiunea de cenzura a fost adoptata cu 238 de voturi. Guvernul Dancila este demis. in favoarea motiunii au votat 238 de parlamentari. in discursul de la dezbaterea motiunii, premierul Viorica Dancila a atacat virulent opozitia si pe seful statului, despre care a spus ca este cel mai iresponsabil presedinte pe care l-a avut Romania. Ea a vorbit despre o alianta de conjunctura si o adunatura de interese si oportunism care vrea sa dea jos Guvernul. De partea cealalta, opozitia a vorbit despre un premier nelegitim care a calcat in picioare asteptarile unei tari intregi si despre clanurile interlope care fac ravagii pe strazile din Romania. Este totusi un lucru bun pe care l-ati facut - ca nu l-ati scapat pe Liviu Dragnea de puscarie cand puteati sa o faceti, i-a spus Barna Vioricai Dancila. Draga Viorica, daca esti tinuta captiva la Guvern, clipeste de doua ori. Te eliberam!, a fost si mesajul lui Tariceanu. 54 Viorica Dancila: Au fost colegi din PSD care au tradat Plecam cu datoria implinita14. 43 Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului Dancila: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat14. 32 Motiunea de cenzura a trecut.

Presedintele Iohannis, prima reactie dupa demiterea Guvernului Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va convoca vineri partidele parlamentare la prima runda de .

Codrin Stefanescu, reactie dupa esecul Guvernului Dancila. Ce spune despre situatia in care a ajuns PSD

Codrin Stefanescu a reactionat, in direct la un post de televiziune, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament. Fostul secretar general al PSD este de parere ca Guvernul condus de Viorica Dancila a picat din cauza tradarilor din interiorul partidului. El a vorbit despre toate fortele din Romania care s-au unit impotriva .

EXCLUSIV Primele reactii ale mediului de afaceri dupa caderea Guvernului Dancila

Predictibilitate, un cadru legislativ stabil sau oameni competenti in posturi cheie sunt printre lucrurile pe care mediul de business le asteapta de la noul guvern, dupa caderea Guvernului Dancila . Cititi in prezentarea de mai sus parerile a aproape.

Klaus Iohannis, reactie dura dupa caderea Guvernului Dancila: Romania a castigat!

Presedintele Romaniei a oferit primele declaratii, dupa ce guvernul condus de Viorica Dancila a cazut prin motiune de cenzura, joi, 10 octombrie 2019. Seful statului a anuntat ca va convoca partidele pentru a discuta cu fiecare in parte optiunile si variantele pentru postul de premier al Romaniei. Presedintele a mai spus cpa prin acest vot .

Viorica Dancila, dupa demiterea Guvernului PSD: Sunt un om puternic. Au castigat o batalie, nu razboiul

Un om puternic isi conduce echipa spre victorie, a spus Viorica Dancila, joi seara, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata. Au castigat o batalie, nu razboiul. Ce va urma va arata ca PSD poate.

Mihai Sora, mesaj dupa caderea Guvernului Dancila: Sa nu ne bucuram inainte de vreme

Mihai Sora a reactionat cu un mesaj pe Facebook dupa ce Guvernul condus de Viorica Dancila a cazut in urma motiunii de cenzura. Dragi prieteni, traim zile in care nu doar au cazut multe masti ba.

Lovitura de proportii: Ludovic Orban a anuntat numele candidatului PNL la functia de premier

Cosmarul pe care il traieste Romania a incetat, a declarat, joi, presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata de Parlament. Cosmarul pe care il traieste Romania a.

Tradari de ultima ora la motiunea de cenzura! Un membru PSD a votat pentru demiterea Guvernului

Un membru PSD a votat joi impotriva propriului partid. Liderul tinerului PSD, Gabriel Petrea, a votat la vedere, la motiunea de cenzura, pentru demiterea Guvernului Dancila. Este al doilea vot, in plus.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )