Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ludovic Orban, dupa discursul premierului Dancila: E rupta complet de realitatea societatii romanesti

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, dupa discursul premierului Dancila: E rupta complet de realitatea societatii romanesti

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat ca Viorica Dancila ar fi rupta de realitatea societatii romanesti si incearca sa isi inventeze adversari, dupa ce prim-ministrul a . continuă pe Antena3

Ludovic Orban, dupa ce ALDE a hotarat sa treaca in Opozitie: Guvernul Dancila sa isi depuna demisia

Ludovic Orban a facut o declaratie de presa referitoare la Guvernul Dancila, dupa iesirea ALDE de la guvernare. Astazi am luat decizia de a demara procedurile de depunere a unei motiuni de cenzura importica.

Ludovic Orban (PNL), dupa anuntul ca ALDE paraseste coalitia majoritara: Premierul Dancila sa demisioneze, iar PSD sa plece de la guvernare. Initiem motiunea la inceputul sesiunii parlamentare (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a oferit prima reactie, dupa ce ALDE, prin vocea liderului sau, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca se retrage din coalitia majoritara pe care o forma alaturi de PSD.

Ludovic Orban anunta urmatorul pas dupa motiunea de cenzura: PNL va incerca producerea alegerilor anticipate

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a dezvaluit miercuri seara, care va fi urmatorul pas pe care PNL il va face dupa motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. El a precizat ca liberalii vor incerca.

Ludovic Orban anunta ca dupa motiunea de cenzura PNL va incerca producerea alegerilor anticipate

Ludovic Orban a declarat miercuri seara, la Digi 24, ca dupa motiunea de cenzura PNL va incerca sa provoace alegerile anticipate, indifirent daca va exista un guvern tranzitoriu sau nu, dupa caderea Cabinetului Dancila.

Ludovic Orban: PNL, negocieri pentru motiune de cenzura si provocarea ALEGERILOR ANTICIPATE (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca partidul pe care il conduce doreste declansarea unei motiuni de cenzura si inlaturarea guvernului Dancila de la Palatul Victoria. Liderul liberalil.

Ludovic Orban: Mi-as dori un guvern in care sa nu fiu nevoit sa apelez la niste parteneri care au girat o buna perioada o guvernare care a facut rau Romaniei

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, sustine ca liberalii vor face toate demersurile pentru ca propunerea de remaniere a Guvernului sa nu treaca in Parlament. Acesta spune ca dupa motiunea de cenzura, daca guvernul cade, PNL va incerca sa provoace alegeri anticipate.

Dan Barna (USR-PLUS): Presedintele Iohannis sa-i ceara astazi demisia premierului Dancila. Sa-si ia un angajament public ca nu mai da nicio sansa PSD

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din noiembrie, ii solicita presedintelui Iohannis sa-i ceara astazi demisia premierului Dancila si sa isi ia un angajament public ca nu.

Ludovic Orban: PNL a decis depunerea unei motiuni de cenzura

Partidul National Liberal va depune o motiune de cenzura, a anuntat, luni, liderul formatiunii, Ludovic Orban, la finalul sedintei Biroului Executiv al PNL.

Dan Barna: Nu vom intra in guvernul de tranzitie. Ludovic Orban poate fi o optiune pentru premier

Dan Barna spune ca nu exista niciun dubiu ca USR va vota pentru la motiunea de cenzura impotriva Guvernului anuntata de PNL. De asemenea, el a afirmat ca USR nu va intra la guvernare daca Executivul Dancila pica, afirmand ca partidul sau va intra in guvern doar dupa alegeri, anticipate sau la termen.

Robert Negoita ii cere premierului Dancila sa demisioneze: Viorica Vasilica, acasa! Ma bucura decizia celor de la ALDE

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, ii cere premierului Viorica Dancila sa demisioneze si saluta decizia ALDE de a iesi de la guvernare. Oare cati oameni trebuie sa iti spuna ca sunt probleme in felul in care guvernezi? Oare cati parteneri trebuie sa te paraseasca? Oare cati romani trebuie sa isi exprime nemultumirea si neincrederea in modul in care se conduce Guvernul, pentru ca actualul Executiv, in frunte cu sefa sa, Viorica Vasilica Dancila, si tot corul Bisericii sustinatorii dansei), sa plece acasa?, a postat Robert Negoita pe pagina de Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )