Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ludovic Orban, dupa ce a fost acuzat ca a facut presiuni asupra unui membru al CNA: Cine spune asa ceva e dus cu capul. Ce a declarat Valentin Jucan (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa ce a fost acuzat ca a facut presiuni asupra unui membru al CNA: Cine spune asa ceva e dus cu capul. Ce a declarat Valentin Jucan (VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban reactioneaza dupa ce doi membri ai Consiliului National al Audioviziualului l-au acuzat ca a facut presiuni asupra colegului loc Valentin Jucan, care a fost propus de liberali in. continuă pe B1

Ludovic Orban: Somez ministrul Finantelor sa ceara presedintelui ANAF sa anuleze ordinul cu privire la Declaratia 600 sau sa-l demita

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri seara, ca ministrul Finantelor ar trebui sa ceara presedintelui ANAF anulara deciziei referitoare la Declaratia 600 sau, in caz contrar, sa-l demita pe seful ANAF.

Ludovic Orban cere ministrului Finantelor anularea Declaratiei 600 sau demiterea presedintelui ANAF

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a somat, vineri, pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, sa ii ceara.

Ludovic Orban: Avem 10.000 de candidati de prim-ministri mai buni decat Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, la Europa FM, ca nu vrea sa compare partidul sau cu PSD, dar, daca ar face-o, liberalii au 10. 000 de candidati mai buni decat Viorica Dancila pentru functia de premier.

Ludovic Orban: Viorica Dancila este sluga perfecta a lui Dragnea

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca nu este surprins de decizia lui Klaus Iohannis de a o desemna pe Viorica Dancila in functia de premier. In plus, spune acesta, liberalii vor incerca sa discute cu toti parlamentarii pentru a impiedica validarea.

Ludovic Orban: PNL nu va refuza, daca i se solicita, raspunderea de a forma o majoritate guvernamentala / Nu mai putem sa lasam destinul natiunii romane pe mana tribului din Teleorman

Ludovic Orban a declarat marti ca liberalii vor cere alegeri anticipate, la consultarile de la Palatul Cotroceni, dar a precizat ca, daca i se va solicita, PNL nu va refuza raspunderea de a forma o majoritate guvernamentala, insa fara PSD.

Ludovic Orban: Nu s-a gasit sluga perfecta a lui Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat, luni seara, pentru Mediafax, demisia premierului Mihai Tudose, afirmand ca in PSD nu s-a gasit inca sluga perfecta pentru Liviu Dragnea,.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )