Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, dupa negocierile cu Kelemen Hunor: Am avut o discutie referitoare la structura viitorului buget; impartasim puncte de vedere similare. Sunt optimist in privinta deciziei UDMR

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, dupa negocierile cu Kelemen Hunor: Am avut o discutie referitoare la structura viitorului buget; impartasim puncte de vedere similare. Sunt optimist in privinta deciziei UDMR

Ludovic Orban, liderul PNL, a declarat, dupa intalnirea avuta cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, ca discutiile au fost pozitive. Am avut o discutie privitoare la posibili candidati de ministri si,. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, dupa esecul negocierilor cu Victor Ponta: Mie mi s-a parut ca ne-am inteles. Cred ca e necesar un acord pentru anticipate

Negocieri esuate intre Ludovic Orban si Victor Ponta. Nici vorba sa votam Guvernul, spune presedintele ProRomania, care afirma ca obiectivul sau e sa reconstruiasca Stanga din Romania. Seful PNL a.

Ludovic Orban, dupa sedinta PNL: Fata de motiunea de cenzura, avem 10 voturi in plus pentru investirea Guvernului

Ludovic Orban s-a intalnit, in cadrul unei sedinte, la sediul PNL, dupa ce presedintele Iohannis l-a desemnat pentru functia de premier. PNL are foarte multi oameni competenti, cu experienta, cu un.

Schita guvernului cu care Ludovic Orban intra in negocierile cu partidele

Liberalii vor sa vina in Parlament cu lista ministrilor noului guvern saptamana viitoare, miercuri sau joi. Pana atunci, Ludovic Orban va avea negocieri succesive cu partidele care au sustinut motiunea de cenzura, in discutii urmand a fi abordate si variantele pe care liberalii le-au pus pe hartie pentru noul Cabinet. Pe lista lui Orban, pentru fiecare minister sunt luate in calcul mai multe nume, iar in privinta cooptarii altor partide la guvernare varianta PMP are sanse reduse de vreme ce ALDE si UDMR si-au exprimat public opozitia.

Ludovic Orban, dupa discutiile cu Victor Ponta: Am incredere ca pana la final vom putea obtine sustinerea parlamentarilor de la Pro Romania (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat joi, dupa discutiile cu Victor Ponta ca spera sa obtina voturile parlamentarilor Pro Romania pentru sustinerea noului Guvern. A fost o discutie.

Ludovic Orban, dupa discutia cu Pro Romania: Mi se pare ca ne-am inteles. Ponta nu a cerut niciun minister

Premierul desemnat Ludovic Orban a afirmat ca in urma discutiilor purtate cu Pro Romania are impresia ca s-a inteles cu liderii acestui partid pentru sustinerea Guvernului si ca Victor Ponta nu a cerut niciun minister.

Kelemen Hunor (UDMR): Cerem un acord scris inainte de a sustine guvernarea

UDMR nu a dat niciodata un cec in alb si cere un acord scris inainte de a sustine guvernarea Orban, a afirmat Kelemen Hunor, liderul formatiunii parlamentare. Exista, desigur, sansa ca Guvernul Orban.

Premierul desemnat incepe negocierile cu partidele. Cand vor fi depuse in parlament lista ministrilor si programul de guvernare

Premierul desemnat Ludovic Orban incepe astazi negocierile cu partidele pentru sustinerea noului Guvern, liberalii intentionand sa depuna la Parlament lista ministrilor si programul de guvernare saptamana viitoare, miercuri-joi.

Care sunt conditiile UDMR pentru a sustine Guvernul PNL. Kelemen Hunor, dupa discutia cu Ludovic Orban: Experienta mi-a aratat ca acordurile scrise sunt incalcate de foarte multe ori (VIDEO)

UDMR cere viitorului Guvern PNL sanu dea Ordonante de Urgenta in domeniul Justitiei si sa nu modifice legislatia electorala, precum si sa ia in calcul acordarea unui procent de 6% din PIB pentru.

Kelemen Hunor: Legea privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin nu va trece de Parlament

Kelemen Hunor, presedintele UDRM, a declarat, joi, la finalul negocierilor politice cu liderul liberal Ludovic Orban, ca legea privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin nu va trece de Parlament. in acelasi timp, el a spus ca una dintre conditiile UDMR pentru sustinerea Cabinetului Orban este aceea de a nu emite OUG pe legile electorale si nici de a-si asuma raspunderea.

Azi avem premier. Presedintele Klaus Iohannis il va desemna pe Ludovic Orban. Pe cate voturi se bazeaza PNL

Klaus Iohannis va discuta azi, la Cotroceni, cu Ludovic Orban PNL), Kelemen Hunor UDMR) si Dan Barna USR), ultima etapa a consultarilor pentru desemnarea noului premier. Favorit este Ludovic Orban. insa liderul PNL nu are deocamdata majoritate parlamentara: ALDE, UDMR, PMP si USR vor vota un guvern liberal cu anumite conditii, insa fara ProRomania Ludovic Orban nu poate ajunge la Palatul Victoria. Cheia e din nou la Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )