Libnet.ro
UNICEF

06:46

Ludovic Orban: Este impartirea care s-a putut face pentru a ajunge la o intelegere

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Este impartirea care s-a putut face pentru a ajunge la o intelegere

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca intre el si liderii liberali din teritoriu nu exista n. continuă pe România Liberă

Florin Citu e noul premier al Romaniei. Ludovic Orban, totul despre noul guvern si vicepremieri

Vineri seara, Ludovic Orban a anuntat ca negocierile pentru structura Guvernului s-au incheiat, iar Florin Citu este premierul care etse sprijinit de PNL, USR-PLUS si UDMR. Florin Citu e noul premier al Romaniei Astfel,PNL o sa primeasca sefia Camerei Deputatilor, iar USR-PLUS pe cea a Senatului. in plus guvernul va avea 18 ministri, cu doi .

SURSE. Un numar egal de ministere in viitorul Guvern este conditia pusa de USR PLUS pentru a accepta varianta PNL cu Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor

USR PLUS cere un numpr egal de ministere, impartite cu liberalii, pentru a accepta varianta propusa de PNL, in care Florin Citu ar urma sa fie premier, iar Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor,.

Ludovic Orban: Acum prioritara este constituirea Camerelor Parlamentului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat inainte de inceperea unei noi runde de negocieri cu USR-PLUS si UDMR ca prioritara este constituirea Camerelor Parlamentului si ca este posibil ca noul Guvern sa.

CTP a vazut umilinta suprema: Ce a facut Ludovic Orban, de fapt, dupa ce Citu a fost numit premier

La finalul negocierilor din coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR, cele trei partide politice au anuntat ca numele premierului propus este cel al lui Florin Citu. Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat rezultatul. Ce a facut Ludovic Orban, de fapt, dupa ce Citu a fost numit premier Vineri seara, dupa negocierile dintre cele trei formatiuni politice, .

Presiune tot mai mare pe Ludovic Orban: Ar putea pierde sefia PNL

Este presiune tot mai mare pe Ludovic Orban, premierul demisionar, pentru ca acum este pe cale sa piarda si sefia PNL.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Cand vom avea noul guvern

Doar cu bunavointa de a grabi termenele legale am putea avea un guvern in aceasta saptamana, este anuntul facut in urma cu putin timp de presedintele PNL Ludovic Orban, inaintea unei noi runde de negocieri cu USR-PLUS si UDMR.

Ludovic Orban: Eu am respectat mandatul Biroului Politic. Toti parlamentarii PNL vor respecta deciziile partidului

Dupa negoierile de sambata, presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca el a respectat mandatul Biroului Politic National BPN) si este convins ca toti parlamentarii liberali vor respecta deciziile.

Ludovic Orban: Am finalizat o orientare a modului in care urmeaza sa fie definite pozitiile de rang 2 si 3 din structura guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a explicat, sambata seara, cum se vor imparti fiunctiile de rang 2 si 3 din structura Guvernului. Anuntul facut de Ludovic Orban Suntem la.

Ludovic Orban, desfiintat de Marcel Ciolacu. Acuze fara precedent

Presedintele PSD Marcel Ciolacu il acuza pe Ludovic Orban ca mituieste primarii PNL pentru a ramane in continuare la sefia partidului. Totodata el a precizat ca niciun Guvern sau premier nu si-a permis sa emita o astfel de hotarare, insa sub Guvernul lui Orban s-a intamplat de trei ori acest lucru. Ludovic Orban, desfiintat de .

Marcel Ciolacu il acuza pe Ludovic Orban ca mituieste primarii PNL pentru a ramane la sefia partidului: Niciodata, niciun prim-ministru nu si-a permis asta

Presedintele PSD Marcel Ciolacu l-a acuzat joi seara pe liderul PNL Ludovic Orban ca guvernul a emis o Hotarare de Guvern prin care primarii PNL ar primi sume importante de bani, cu scopul de a-i mitui si de a-l sustine pe Orban la sefia partidului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )