Libnet.ro
UNICEF

18:45

LUDOVIC ORBAN: Este o rusine pentru Guvern si coalitia majoritara ca Romania nu are buget

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Este o rusine pentru Guvern si coalitia majoritara ca Romania nu are buget

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat, astazi, neadoptarea pana in prezent a bugetului de stat pentru anul in curs. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Marin Anton, exclus din PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca Biroul Politic National al liberalilor a finalizat procedura de demitere a presedintelui PNL Giurgiu, Marin Anton.

Ludovic Orban, intrevedere cu emisarul PPE: PSD si ALDE sunt paria in Europa

Presedintele PNL Ludovic Orban s-a intalnit, luni, cusecretarul general al PPE, Antonio Lopez Isturiz-White. Dupa convorbirile cu oficialul de la Bruxelles si conducereapartidului despre strategia la.

Ludovic Orban, atac la Liviu Dragnea: A prezentat o crestere economica fictiva

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a prezentat o crestere economica fictiva. Daca intr-un an cresterea economica a fost 6,9% si in.

Sondaj: PSD 30%, PNL 27,8%. Ludovic Orban: E un scor catastrofal pentru social-democrati. Romanii nu se lasa pacaliti (VIDEO)

PSD a scazut de la 54%, cat avea la inceputul lui 2017, la 30%, arata cel mai recent sondaj comandat de PNL. Doar 3 procente ii mai despart pe liberali de social-democrati. Aproape 26. 000 de subiecti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )