Libnet.ro
UNICEF

11:30

LUDOVIC ORBAN: Evaluarile pe care le avem sunt ca ritmul de crestere a numarului de cazuri de COVID se va reduce

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Evaluarile pe care le avem sunt ca ritmul de crestere a numarului de cazuri de COVID se va reduce

Premierul Ludovic Orban spune, in ziua in care Romania a atins un nou record al cazurilor zilnice de coronavirus - 4. 848 - ca evaluarile pe care le are Guvernul arata ca ritmul de crestere a cazurilor de COVID-19 se va reduce. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Evaluarile pe care le avem sunt ca ritmul de crestere a numarului de cazuri de COVID se va reduce Ce spune despre carantinarea unor localitati

Premierul Ludovic Orban spune, in ziua in care Romania a atins un nou record al cazurilor zilnice de coronavirus - 4. 848 - ca evaluarile pe care le are Guvernul arata ca ritmul de crestere a cazurilor de COVID-19 se va reduce.

Ludovic Orban: Evaluarile pe care le avem arata ca ritmul de crestere a numarului de persoane diagnosticate cu Covid-19 se va reduce (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, zi in care Romania a inregistrat un nou record negativ in privinta cazurilor de Covid-19 - 4. 848 in 24 de ore - ca evaluarile pe care le are Guvernul arata.

Ludovic Orban: Capacitatea la ATI e in crestere. incercam acum sa marim personalul care sustine activitatea sectiilor de Terapie Intensiva si nu numai (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre situatia sectiilor de ATI din Romania si a precizat ca nivelul de capacitate este in crestere. incercam acum sa crestem personalul care sustine activitatea se.

Ludovic Orban: Alegerile din 6 decembrie sunt decisive pentru Romania

PNL a depus listele pentru alegerile parlamentare. Potrivit premierului Ludovic Orban, romanii au aratat din mai 2019 ca nu mai vor PSD.

Ludovic Orban a anuntat care este, de fapt, locul in care se infecteaza cel mai des romanii cu SARS-CoV-2

Premierul Ludovic Orban a afirmat, duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca potrivit analizelor facute, petrecerile private constituie principala cauza a raspandirii virusului SARS-CoV-2. Premierul a adugat ca acesta este si motivul pentru care Guvernul a interzis astfel de evenimente.

Ludovic Orban, despre angajarile neasteptate din spitale. Cine sunt tinerii care vor avea grija de pacientii cu COVID-19: Avem nevoie de ei ca de aer

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. in contextul pandemiei de COVID-19 si al lipsei enorme de personal, Ludovic Orban a transmis astazi una dintre solutiile cele mai pertinente pentru a face rost de medici care sa ingrijeasca pacientii infectati cu noul coronavirus. Acesta a subliniat ca sistemul sanitar nu duce lipsa de aparate, .

Ludovic Orban: Din informatiile pe care le avem, au fost respectate masurile si nu au fost cazuri in zona after school-urilor (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a explicat care a fost motivul pentru care scolile din Capitala au intrat in scenariul rosu, dar after school-urile au ramas deschise. Premierul sustine ca analizele.

Ludovic Orban: Avem nevoie de medici ca de aer

Ludovic Orban a anuntat ca s-a ajuns la 75% capacitate a sistemului sanitar de a trata bolnavi infec.

Ludovic Orban: Bilantul COVID creste in toata Europa. Avem echipamente, dar personal ATI insuficient CCR a calcat democratia in picioare PSD vrea sa aduca tara in faliment Vrem alegeri pe 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a vorbit duminica seara, pentru B1 TV, despre evolutia epidemiei de coronavirus si noi masuri ce ar putea fi impuse pentru a limita raspandirea bolii, despre situatia economica a.

Ludovic Orban: Majoritatea PSD si cei care au votat cu Iordache dispretuiesc opinia publica si isi bat joc de romani Victoria in alegerile parlamentare, cea mai importanta. Scrutinul nu reprezinta un risc suplimentar de raspandire a virusului

Premierul Ludovic Orban este de parere ca alegerile parlamentare nu vor reprezenta un risc suplimentare de raspandire a COVID-19 daca sunt respectate regulile stabilite de autoritati atat pentru desfasurarea ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )