Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, dupa respingerea OUG privind anticipatele de Comisia juridica din Senat, ca exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt, care da votul orbeste, fara sa analizeze actele normative. continuă pe Ziarul Bursa

Orban, dupa respingerea OUG privind anticipatele: Exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, dupa respingerea OUG privind anticipatele de Comisia juridica din Senat, ca exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt, care da votul orbeste, fara sa analizeze actele normative.

Ludovic Orban: Cel mai probabil, alegerile locale vor avea loc in data de 14 iunie (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a declarat luni ca, cel mai probabil, alegerile locale vor avea loc in data de 14 iunie. intrebat, dupa participarea la Adunarea Generala a Comunelor din Romania, in.

Orban, despre cvorumul la investire: Nu garantez 100%. Oamenii vor judeca aceasta fuga a PSD de pe campul de lupta

Ludovic Orban, premierul desemnat, a declarat ca nu poate garanta 100% ca va fi cvorum in plenul Parlamentului la investirea Guvernului. Nu pot sa garantez 100%. Vom vedea. Sigur ca daca PSD-istii vor.

Ludovic Orban, despre conflictul CSM-SIIJ: Dupa alegeri va exista o reglementare pentru desfiintarea SIIJ

Premierul interimar Ludovic Orban a reactionat, luni, in cazul anuntului venit din partea sectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al magistraturii CSM) care a acuzat presiuni din partea Sectiei de.

Ludovic Orban ataca PSD inaintea audierilor ministrilor propusi: Nu ne intereseaza votul din comisii

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, inaintea audierilor ministrilor propusi in Guvernul Orban II, ca alesii PNL ii pot aviza pozitiv pe cei propusi sa faca parte din noul Executiv.

Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban. Se va tine cont de sarbatorile ortodoxe

Premierul Ludovic Orban a precizat ca data de 14 iunie ar fi una rezonabila pentru organizarea alegerilor locale, avand in vedere ca pe 31 mai si 7 iunie, crestinii ortodocsi si cei catolici sarbatoresc Rusaliile. Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban Mai mult decat atat, Premierul Ludovic Orban a comentat .

LUDOVIC ORBAN: Cel mai probabil toti ministrii vor obtine aviz negativ

Premierul Ludovic Orban le-a transmis ministrilor, luni, in sedinta Biroului Executiv al PNL, ca nu va participa la audierile din comisii asa cum a facut-o la prima investire a Cabinetului.

Ludovic Orban anunta data alegerilor locale. Scrutinul a fost stabilit in functie de sarbatori

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca alegerile locale vor avea loc, cel mai probabil, pe data de 14 iunie, acestea neputand fi organizate in 31 mai sau 7 iunie, atunci cand sunt sarbatori crestine. Alegerile parlamentare anticipate) ar putea fi organizate simultan cu alegeri locale, sustin surse politice pentru Adevarul. Conditia: sa pice doua guverne si sa fie dizolvat Parlamentul.

Ludovic Orban, la finalul evenimentului de la Munchen: Mentinerea relatiei transatlantice este fundamentala pentru securitatea Europei Premierul, despre rezultatele participarii Romaniei

Romania considera ca mentinerea relatiei transatlantice este fundamentala pentru securitatea Europei, a declarat premierul interimar Ludovic Orban, la finalul Conferintei de Securitate de la Munchen, cel mai.

Agenda plina pentru Ludovic Orban, la Conferinta de Securitate de la Munchen. Premierul interimar s-a intalnit cu mai multi reprezentanti ai mediului de afaceri

Guvernul Romaniei a anuntat sambata, printr-un comunicat de presa, ca premierul Ludovic Orban a avut o serie de intrevederi cu reprezentanti ai mediului de afaceri, cu ocazia participarii la Conferinta de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )