Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Facem o evaluare a activitatii fiecarui prefect (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Facem o evaluare a activitatii fiecarui prefect (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre situatia din Capitala, in contextul in care Bucurestiul a depasit duminica pragul de 3 in ceea ce priveste rata de infectare cu noul coronavirus, iar. continuă pe B1

Ludovic Orban: La parlamentare candideaza toti ministrii, cu doua exceptii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca la alegerile parlamentare vor candida toti ministrii, cu doua exceptii: Marcel Bolos, cel care detine portofoliul Fondurilor Europene, si Bogdan Aurescu,.

Premierul Ludovic Orban, despre situatia pacientilor cronici: Este obligatia oricarui spital care nu este destinat pentru Covid sau pentru suport sa trateze toti pacientii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat luni ca medicii care refuza sa tarteze pacienti, pe motiv ca ar fi suspecti de COVID-19 sau din alte motive incalca legea. De asemenea, intrebat despre situatia bolnavilor.

Ludovic Orban: Capacitatea la ATI e in crestere. incercam acum sa marim personalul care sustine activitatea sectiilor de Terapie Intensiva si nu numai (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre situatia sectiilor de ATI din Romania si a precizat ca nivelul de capacitate este in crestere. incercam acum sa crestem personalul care sustine activitatea se.

Ludovic Orban anunta ca unitatile after-school si cresele nu se inchid daca indicele de infectare depaseste 3 la mie: Daca opteaza sa functioneze, pot functiona (VIDEO)

Cresele si unitatile after-school pot functiona in continuare chiar daca indicele de infectare trece de 3 la mie, a anuntat luni premierul Ludovic Orban, precizand ca aceste activitati nu intra sub.

Ludovic Orban: Astazi am decis strategia de campanie Despre ministrii care candideaza: Activitatea la nivel guvernamental nu va fi afectata (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca a fost stabilita strategia de campanie a liberalilor si o serie de elemente legate de depunerea candidaturilor pentru alegerile.

Ludovic Orban: Astazi am decis strategia de campanie Despre ministrii care candideaza: Activitatea la nivel guvernamental nu va fi afectata (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca au fost stabilitestrategia de campanie a liberalilor si o serie de elemente legate de depunerea candidaturilor pentru alegerile.

Ludovic Orban: in Bucuresti, cursurile se vor desfasura online. Masca va deveni obligatorie peste tot. E prematur sa discutam despre intrarea Capitalei in carantina (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca este prematur sa discutam despre intrarea Bucurestiului in carantina. Totusi, dat fiind ca rata infectarilor cu coronavirus a sarit pragul de 3 la mia de.

Ludovic Orban, despre angajarile neasteptate din spitale. Cine sunt tinerii care vor avea grija de pacientii cu COVID-19: Avem nevoie de ei ca de aer

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. in contextul pandemiei de COVID-19 si al lipsei enorme de personal, Ludovic Orban a transmis astazi una dintre solutiile cele mai pertinente pentru a face rost de medici care sa ingrijeasca pacientii infectati cu noul coronavirus. Acesta a subliniat ca sistemul sanitar nu duce lipsa de aparate, .

Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel, umiliti de Ludovic Orban. Ce mesaj le transmite premierul dupa ce au devenit membri PSD

Inscrierea pe listele PSD ale celor doua figuri importante in pandemia de COVID-19 au adus nemultumiri uriase premierului Romaniei. Astfel, Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS si Adrian Streinu- Cercel, managerul de la Matei Bals, au fost aspru criticati de Ludovic Orban. Cei doi si-au anuntat candidatura pe listele PSD de la alegerile parlamentare, ceea .

Ludovic Orban, lovitura dura pentru bucuresteni. Masca devine obligatorie pe toate strazile din Capitala. De cand intra in vigoare noile restrictii

In cursul serii de ieri, Ludovic Orban a comunicat cele mai noi restrictii care se vor impune incepand de astazi, dupa desfasurarea sedintei Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta, de la ora 15:00. Premierul Romaniei a facut anuntul care va intrista milioane de bucuresteni, cu privire la purtarea obligatorie a mastii in toate spatiile .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )