Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

Ludovic Orban: Falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident

Liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident, iar premierul Viorica Dancila poate sa se laude ca ne-a adus pe primul loc in Europa in multe clasamente: cea mai mare inflatie, cel mai mare deficit bugetar, deficit comercial. inca vreo cateva astfel de clasari pe locul 1 si ne scot de tot din. clasament, spune Orban. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN: Falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident

Liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident, iar premierul Viorica Dancila poate sa se laude ca ne-a adus pe primul loc in Europa in multe clasamente: cea mai mare inflatie, cel mai mare deficit bugetar, deficit comercial. inca vreo cateva astfel de clasari pe locul 1 si ne scot de tot din. clasament, spune Orban.

Ludovic Orban: Falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident

Falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident, sustine liderul PNL. Ludovic Orban considera ca premierul Viorica Dancila se poate lauda ca a adus Romania pe primul loc in diverse clasamente, precum cea ma.

Ludovic Orban, apel disperat catre USR-PLUS: Ar fi fost mai bine sanu isi depunacandidat la alegerile prezidentiale

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat ca ar fi mai bine ca alianta USR-PLUS sa nu isi puna candidat la prezidentiale fiindca in luptacu PSD se faramiteaza votul. E dreptul lor saisi.

Ludovic Orban: Decizia CCR este contrara vointei exprimate de cetateni la referendumul de pe 26 mai

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca decizia CCR privind respingerea initiativei legislative de revizuire a Constitutiei depusa de partidele din opozitie este surprinzatoare, in conditiile in care milioane de romani s-au exprimat in favoarea interzicerii amnistiei si gratierii pentru fapte de coruptie la referendumul de pe 26 mai, iar Curtea a validat referendumul.

LUDOVIC ORBAN: Tariceanu sa aiba grija de partiduletul lui

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis, joi, liderului ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, dupa ce acesta a cerut demisia lui Klaus Iohannis, sa aiba grija de partiduletul lui, afirmand ca Tariceanu ar trebui, mai bine, sa-si ceara singur demisia, daca s-a aflat printre semnatarii proiectului de revizuire a Constitutiei depus de PSD-ALDE.

Ludovic Orban, despre candidatul USR-PLUS la prezidentiale: Ar fi fost mai bine sa nu isi depuna candidat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca ar fi fost mai bine daca Alianta USR PLUS nu si-ar desemna un candidat la alegerile prezidentiale, explicand ca in batalia cu PSD se faramiteaza.

Ludovic Orban: Ar fi fost mai bine ca USR-PLUS sa nu isi depuna candidat la prezidentiale

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca ar fi fost mai bine daca Alianta USR PLUS nu si-ar .

No Putin - No Russia. Tot mai multe voci cer schimbarea Constitutiei rusesti, dar totul pare sa fie un plan de a-l pastra pe Vladimir Putin la putere

Tot mai multe evenimente indica faptul ca Rusia se pregateste de o revizuire masiva a Constitutiei, premiera in ultimii 30 de ani, astfel incat sa-l mentina pe Vladimir Putin la Putere, avand in vedere.

Ludovic Orban, dupa ce CCR a respins Constitutiei pe interzicerea amnistiei si gratierii faptelor de coruptie: Decizia e contrara vointei poporulu

Curtea Constitutionala a respins joi ambele initiative legislative de revizuire a Constitutiei depuse de putere si de opozitie in urma referendumului din 26 mai. Judecatorii CCR au decis ca amnistia pentru.

Ludovic Orban, dupa ce CCR a respins revizuirea Constitutiei pe interzicerea amnistiei si gratierii faptelor de coruptie: Decizia e contrara vointei poporulu

Curtea Constitutionala a respins joi ambele initiative legislative de revizuire a Constitutiei depuse de putere si de opozitie in urma referendumului din 26 mai. Judecatorii CCR au decis ca amnistia pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2819 seconds )