Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ludovic Orban, pe faras in PNL? Numerosi lideri liberal lanseaza critici vehemente

B1 B1,
Ludovic Orban, pe faras in PNL? Numerosi lideri liberal lanseaza critici vehemente

Scaunul lui Ludovic Orban de presedinte al PNL se clatina serios. Numerosi lideri liberali i-au adus critici vehemente in sedinta Biroului Politic al PNL. Printre acestia se numara Anca Boagiu, Gheorghe Falca,. continuă pe B1

Posibil Congres in PNL pentru schimbarea lui Ludovic Orban. Liderul PNL: E o gluma

Un posibil congres in PNL ar putea fi convocat, de catre Consiliul National, in aceasta vara, potrivit unor surse politice, dupa ce mai multi liberali si-au manifestat nemultumirea fata de actualul.

Surse: Se pregateste debarcarea lui Ludovic Orban de la conducerea PNL. Mai multi lideri liberali cer convocarea unui congres

Tensiunile iau amploare in PNL. Un posibil congres ar putea fi convocat in cursul acestei veri pentru schimbarea lui Ludovic Orban de la conducere partidului, potrivit unor surse politice, citate de.

Iohannis ar fi dat OK-ul la schimbarea lui Ludovic Orban de la conducerea PNL

Klaus Iohannis are in vedere inlocuirea lui Ludovic Orban dupa ce nemultumirea liberalilor la adresa actualului conducator al PNL a atins cote nebanuite. Potrivit unor surse citate de PSNews. ro, in decursul.

Ludovic Orban, despre propunere de excludere a lui Viorel Catarama din PNL: Am aplicat statutul partidului

Presedintele PNL Ludovic Orban a reactionat luni cu privire la propunere de excludere din partid a prim-vicepresedintelui PNL Sector 2, Viorel Catarama. Liderul liberal a declarat ca acesta a vorbit in afara.

Nicolae Robu, propunere SOC! Primarul liberal ii cere lui Ludovic Orban sa voteze noul Cod administrativ in varianta PSD

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a lansat, vineri, un apel la unitate in interiorul PNL, iar liderului partidului, Ludovic Orban, ii propune sa le permita parlamentarilor liberali sa voteze noul Cod.

Culisele razboiului din PNL. Ludovic Orban pregateste debarcarea tandemului Busoi - Iulian Dumitrescu. Cei doi unelteau sa-l rastoarne pe Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, vrea sa relaxeze criteriile de demitere a presedintilor de filiale, cu scopul de a-i debarca pe Cristian Busoi si pe Iulian Dumitrescu, principalii sai rivali in partid. Cei doi au incercat la randul lor sa convoace un Congres extraordinar pentru a-l rasturna pe Orban, au declarat surse din conducerea PNL pentru Adevarul. Urmeaza o saptamana de foc pentru liberali. Iata planul.

Ludovic Orban rabufneste dupa zvonurile ca s-ar cere debarcarea sa de la conducere PNL: Sunt minciuni sfruntate

Liderul PNL Ludovic Orban dezminte informatiile potrivit carora liberalii sunt nemultumiti de felul in care conduce partidul si s-ar pregati un congres pentru aceasta vara pentru schimbarea sa din.

Ludovic Orban, despre decizia lui Iohannis de revocare a sefei DNA: intre interesul personal si interesul Romaniei, a ales interesul Romaniei

Ludovic Orban este alaturi de seful statului si crede ca presedintele Klaus Iohannis a actionat in interesul Romaniei atunci cand a semnat decretul. Presedintele PNL este de parere ca daca.

Femeile din PSD, OFUSCATE pe Ludovic Orban: E INCAPABIL, a recurs la metode PERFIDE!

Femeile din PSD sunt suparate pe Ludovic Orban. Organizatia Femeilor Social-Democrate OFSD) a transmis vineri un comunicat in care condamna maniera incalificabila prin care liderul PNL incearca sa rastoarne.

Ludovic Orban le cere n scris judecatorilor CCR sa judece sesizarile privind Codurile penale dupa ce se pronunta Comisia de la Venetia

Presedintele PNL Ludovic Orban a transmis vineri o scrisoare judecatorilor Curtii Constitutionale in care le cere acestora sa nu judece cauzele privind Codul penal, Codul de procedura penala si legile justitiei inainte ca asupra acestora sa se pronunte Comisia de la Venetia. Potrivit Mediafax, CCR urmeaza sa se pronunte asupra sesizarii privind Codul Penal pe 17 septembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )