Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ludovic Orban, felicitat pentru numirea in functia de prim-ministru de catre Andrei Nastase, vicepremierul Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, felicitat pentru numirea in functia de prim-ministru de catre Andrei Nastase, vicepremierul Republicii Moldova

Vicepremierul Republicii Moldova Andrei Nastase i-a transmis lui Ludovic Orban o scrisoare in care il felicita pentru numirea in functia de premier si ii multumeste pentru tot ce ati facut si veti face in continuare pentru Chisinau si Republica Moldova. De asemenea, acesta si-a expriamt certitudinea ca presedintele Klaus Iohannis va obtine un al doilea mandat. continuă pe Adevărul

Cum si cand a semnat Ludovic Orban Pactul pentru Basarabia. Asteptam respectarea lui.

In luna noiembrie 2008 aveam sa ma vad cu Ludovic Orban, pe atunci un exilat in PNL-ul lui Crin Antonescu. Se intampla la biroul sau din centrul Bucurestiului si situat pe bulevardul Magheru, la doar cateva sute de metri de Universitate.

Primul lucru pe care il va face Ludovic Orban ca premier. Cum vor fi modificate pensiile

Ludovic Orban discuta cu presedintele Klaus Iohannis, marti, despre numirea in functia de premier al Romaniei. Liderul PNL a vorbit despre masurile pe care urmeaza sa le ia Guvernul in cazul in care el va fi noul prim-ministru al Romaniei, in conditiile in care in anul 2020 vor fi noi majorari de pensii si salarii.

Detaliu amuzant: Ce se va intampla daca Ludovic Orban va fi numit premier

Posibila numire a presedintelui PNL, Ludovic Orban, in functia de premier al Romaniei, dupa desemnarea sa de catre presedintele Klaus Iohannis si un vot favorabil in Parlament, ar aduce o situatie amuzanta.

INTERVIU. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru functia de premier: Obiectivul nostru este sa crestem venitul romanilor. Trebuie sa se bazeze pe dezvoltare economica, pe investitii

Ludovic Orban, seful PNL si propunerea partidului pentru functia de premier, a acordat un interviu in care a spus ca exista o mare posibilitate ca noul guvern sa fie PNL sau sa se creeze o coalitie de.

PRESEDINTELE A DECIS: Ludovic Orban este propunerea pentru functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti nominalizarea liderului PNL Ludovic Orban pentru postul de premier, precizand ca guvernul va avea un mandat scurt. Acesta trebuie sa prezinte in 10 zile lista Guvernului pentru a obtine votul de investitura al Parlamentului.

MUGUR ISARESCU, IN INTALNIREA CU LUDOVIC ORBAN: Avem nevoie de reforme structurale pentru reducerea deficitelor

Ludovic Orban, presedintele PNL si propunerea liberalilor pentru functia de prim-ministru al guvernului, s-a intalnit, ieri dimineata, cu Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei.

Ludovic Orban, dupa sedinta PNL: Fata de motiunea de cenzura, avem 10 voturi in plus pentru investirea Guvernului

Ludovic Orban s-a intalnit, in cadrul unei sedinte, la sediul PNL, dupa ce presedintele Iohannis l-a desemnat pentru functia de premier. PNL are foarte multi oameni competenti, cu experienta, cu un.

VIDEO Ludovic Orban, propus prim-ministru de Klaus Iohannis. Orban:Sunt onorat sa-mi asum responsabilitatea in numele PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost propus de Klaus Iohannis pentru functia de prim-ministru. Liderul liberal are zece zile la dispozitie sa-si formeze echipa pentru Palatul Victoria.

Ce salariu si ce bonusuri va avea Ludovic Orban ca Premier al Romaniei. Cati bani va castiga pe luna

Presedintele Klaus Iohannis a anutat numele noului premier desemnat al Romaniei, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Dupa ce motiunea de cenzura, initiata de PNL, a trecut si Viorica Dancila nu se mai afla in functia de premier, se stie numele celui mai nou prim-ministru roman. Ludovic Orban este cel care va forma noul Guvern .

Ludovic Orban, PREMIERUL DESEMNAT de Klaus Iohannis: Liderul PNL trebuie sa formeze noul guvern(VIDEO)

UPDATE:Decretul prin Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban pentru functia de premier a fost publicat, marti seara, in Monitorul Oficial. in temeiul prevederilor art. 85 alin. 1) ale art.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )