Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban si Florin Citu, intalnire de urgenta cu Iohannis la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban si Florin Citu, intalnire de urgenta cu Iohannis la Cotroceni

Ludovic Orban si Florin Citu discuta joi dupa-amiaza cu Klaus Iohannis la Cotroceni. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Florin Citu nu va propune alti ministri in locul celor avizati negativ

Ludovic Orban a spus, in privinta cererii PSD ca premierul desemnat sa propuna alti ministri in locul celor care au primit aviz negativ, ca Florin Citu nu va face acest lucru in niciun caz.

Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat. Ce plan are PNL

Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat. Anuntul vine cu mai putin de 10 minute inaintea sedintei Parlamentului pentru votul de investitura iar sansele erau mari pentru validarea lui Citu. Surse liberale au declarat pentru HotNews. ro ca Ludovic Orban a facut presiuni asupra lui Florin Citu de a renunta la desemnare. Presedintele Klaus Iohannis, care a girat scenariul, urmeaza sa-l desemneze din nou pe Orban pentru functia de premier. Strategia este ca, din nou desemnat, Orban sa formeze un Guvern, cel mai probabil cu PMP si USR. Seful statului va face declaratii la ora 19. Noi jocuri de culise marca PSD-PNL Ciolacu si Orban s-ar fi inteles sa amane sedinta de investire a Guvernului Citu Anticipate sau Orban premier interimar - doua variante gandite la Cotroceni- surseFlorin Roman: Citu, un gest de mare responsabilitate Orban are puterea sa gestioneze criza coronavirusPrima reactie a PSD - Ciolacu: Cea mai buna decizie. Promit sa urgentam investirea unui nou guvernReactia USR: PNL isi bate joc de RomaniaDacian Ciolos: Citu era ieri hotarat sa-si asume mandatul de prim-ministru. Jocul PNL e iresponsabil.

Bogdan Chirieac: Florin Citu, o parodie de om politic. I-a fost teama ca va fi votat!

Klaus Iohannis il va propune din nou premier pe Ludovic Orban, declara Bogdan Chirieac.

Florin Citu, certat de Orban pentru modul in care Romania face achizitiile: Putem avea penurie pe anumite categorii de produse VIDEO

Florin Citu, premierul desemnat si ministru interimar al Finantelor, a fost certat marti seara de premierul in exercitiu, Ludovic Orban din cauza modul in care Oficiul de achizitii din subordinea sa, care nu tine cont de criza pe lantul de aprovizionare care se profileaza la nivel global.

CTP, reactie dura dupa renuntarea lui Florin Citu: Era sperietoare de ciori

Premierul desemnat Florin Citu s-a retras inainte de votul de investitura din Parlament. in aceasta situatie, presedintele Klaus Iohannis va chema partidele politice la Cotroceni si va face o noua propunere de premier. intre timp, vin reactiile. Ce spune gazetarul CTP? CTP, reactie dura dupa renuntarea lui Florin Citu Florin Citu si-a depus mandatul. Retragerea .

Scandal in PNL! Rares Bogdan, atac dur la adresa lui Ludovic Orban: Iresponsabilitate totala

Europarlamentarul Rares Bogdan a lansat un atac dur la adresa lui Ludovic Orban, dupa ce premierul desemnat Florin Citu si-a depus mandatul inainte de votul de investitura.

Primul mesaj al lui Florin Citu dupa ce si-a depus mandatul: inteleg sa fiu alaturi de partid si presedintele lui in momente dificile

Florin Citu a explicat, printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook de ce si-a depus mandatul de premier desemnat. Liberalul lasa de inteles ca a luat decizia pentru a nu-l supara pe presedintele partidului, Ludovic Orban.

Rares Bogdan il face praf pe Ludovic Orban: Iresponsabilitate totala

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a avut joi o reactie dura dupa ce premierul desemnat Florin Citu s-a retras inaintea votului de investitura din Parlament.

Explicatia PNL pentru retragerea lui Florin Citu: Nu se opreste tara in loc. Comandatul Orban nu paraseste linia frontului

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a explicat de ce si-a depus mandatul Florin Citu, a doua incercare de premier din ultimele doua luni.

Bogdan Chirieac: Florin Citu a fost fortat de Orban sa-si depuna mandatul

Florin Citu a fost fortat de Orban sa-si depuna mandatul de prim-ministru desemnat, este de parere jurnalistul Bogdan Chirieac, care a subliniat ca majoritatea parlamentarilor ar fi votat in favoarea guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )