Libnet.ro
UNICEF

21:45

LUDOVIC ORBAN: Guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor

Guvernul PNL va respecta legea pensiilor cu privire la cresterea acestora, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, la finalul sedintei Biroului Executiv al formatiunii liberale. continuă pe Ziarul Bursa

Orban, mesaj prin care vrea sa linisteasca pensionarii: Le spun bunicilor si parintilor ca avem ca obiectiv cresterea pensiilor

Premierul Ludovic Orban le-a transmis, luni, la finalul reuniunii Biroului Executiv al Partidului National Liberal, bunicilor si parintilor ca guvernul are ca obiectiv cresterea pensiilor si ca nu se va atinge nimeni de pensiile pe care le au. Totodata, Orban a spus ca niciun angajat nu trebuie sa se teama ca este in pericol de a i se scade salariul si va fi finalizat studiul de impact pentru cresterea salariului minim pe economie. Potrivit liderului PNL, deficitul comercial pune presiune pe cursul de schimb si duce la erodarea leului in raport cu euro, proces ce se intampla de cand a venit PSD la guvernare. Seful Executivului a adaugat ca procesul poate fi stopat prin reechilibrarea anumitor factori.

Orban: Le spun bunicilor si parintilor ca avem ca obiectiv cresterea pensiilor Vom propune cresterea salariului minim pe economie

Premierul Ludovic Orban a tinut sa-i asigure din nou pe pensionari ca nimeni nu se va atinge de pensiile lor. A mai precizat, totodata, ca niciun salariat nu trebuie sa se teama pentru venitul pe care il.

Veste buna pentru milioane de romani! Anuntul facut de Ludovic Orban

Guvernul Ludovic Orban va lua o decizie privind salariul minim pana la sfarsitul acestei saptamani, conform unui anunt facut chiar de premierul Romaniei. Premierul a precizat ca salariul minim pe economie.

Ultima ora! Ce se intampla cu cresterea pensiilor. Noul Executiv tocmai a facut anuntul

Noul Executiv a facut anuntul legat de cresterea pensiilor. Sunt vesti la care romanii nu se asteptau, mai ales in pragul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ce va fi organizat peste cateva zile. Ultima ora! Ce se intampla cu cresterea pensiilor Ludovic Orban a facut un anunt esential, legat de cresterea pensiilor, pentru .

Mihai Fifor, despre cresterea salariului minim: Ludovic Orban arunca praf in ochi alegatorilor inainte de ziua votului

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, marti, ca premierul Ludovic Orban arunca praf in ochii alegatorilor, inainte de votul din turul al doilea al alegerilor prezidentiale, anuntand ca ar putea.

Ludovic Orban, sedinta de urgenta cu ministrii la sediul PNL

Premierul Ludovic Orban a convocat, luni, o sedintade urgentacu ministrii din Cabinetul sau. Acestia au fost chemati la sediul central al PNL, Ludovic Orban subliniind ca ii va invita de fiecare da.

PNL ii sustine pe Donald Tusk si Siegfried Muresan pentru conducerea PPE. Ludovic Orban: Voi avea 8 intalniri bilaterale cu premieri, in marja congresului de la Zagreb

PNL ii sustine, la Congresul Partidului Popular European, pe Donald Tusk pentru functia de presedinte, respectiv pe Siegfried Muresan pentru pozitia de vicepresedinte, a anuntat premierul Ludovic Orban, liderul.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Cu cat ar putea creste salariul minim pe economie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie. Vestea este una de o importanta deosebita pentru romani, mai ales ca ar putea urma si cresteri la nivel salarial. Guvernul va lua o decizie cu privire la aceste schimbari, pana la finele saptamanii in curs. Ludovic Orban, anunt de ultima .

LUDOVIC ORBAN: Pe analizele noastre, in turul doi prezenta la vot este cel putin egala cu cea din turul unu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca, din analizele sociologice facute de partid, prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale va fi cel putin egala cu cea din turul intai, iar Klaus Iohannis este preferat chiar si de catre cei care nu s-au decis inca daca vor vota in turul al doilea.

LUDOVIC ORBAN: La Congresul PPE sustinem candidatura lui Tusk la functia de presedinte si a lui Muresan la cea de vicepresedinte

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii ii sustin la Congresul Partidului Popular European PPE) pe Donald Tusk pentru functia de presedinte si pe Siegfried Muresan pentru functia de vicepresedinte.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )