Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ludovic Orban, la Iasi: Moldova a fost nedreptatita in ultimii 20-25 de ani Premierul explica metoda prin care PSD a intarziat constructia Autostrazii Unirii (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, la Iasi: Moldova a fost nedreptatita in ultimii 20-25 de ani Premierul explica metoda prin care PSD a intarziat constructia Autostrazii Unirii (VIDEO)

Moldova a fost nedreptatita in ultimele doua decenii, pentru ca resursele alocate pentru aceasta regiune a Romaniei din bugetul central nu au fost niciodata suficiente, a declarat premierul Ludovic. continuă pe B1

Ludovic Orban, intampinat si el cu huiduieli la Iasi: Nu ma faceti sa cred ca printre noi mai sunt alegatori ai lui Vogoride

Premierul Ludovic Orban a fost si el huiduit la Iasi, in timpul discursului pe care l-a sustinut cu prilejul sarbatoririi Unirii Principatelor Romane, iar multimea a scandat vrem autostrada.

Nu este exclus ca Mihai Chirica sa candideze din partea PNL la Primaria Iasi. Ce spune Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban nu a exclus posibilitatea ca Mihai Chirica sa candideze la Primaria Iasi din partea PNL Iasi.

VIDEO Premierul Ludovic Orban, luat la rost pentru pensiile speciale: De ce nu ati spus asta de dinainte de alegeri?

O pensionara din Iasi l-a luat la intrebari pe premierul Ludovic Orban imediat dupa ce acesta si ceilalti lideri politici au rostit discursuri pe scena din Piata Unirii din Iasi, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane.

Ludovic Orban a marturisit ca nu l-au deranjat huiduielile de la Iasi: E o atmosfera mai colorata. Sunt bucuros ca avem o democratie vie. Nu ne-am suparat

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, considera ca huiduielile publicului din timpul alocutiunii sale cu prilejul Zilei Principatelor Romane de la Iasi au creat o atmosfera mai colorata.

Ludovic Orban a marturisit ca nu l-au deranjat huiduielile de la Iasi: Ne asteptam. E o atmosfera mai colorata

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, considera ca huiduielile publicului din timpul alocutiunii sale cu prilejul Zilei Principatelor Romane de la Iasi au creat o atmosfera mai colorata.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, prezenti la Iasi la manifestarile pentru Unirea Principatelor Romane

Unirea Principatelor Romane va fi celebrata vineri, la Iasi, printr-o serie de manifestari la care sunt asteptati sa participe presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, ambasadori, parlamentari, reprezentanti ai administratiei locale.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban participa la manifestarile dedicate Unirii Principatelor Romane

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, la Iasi, ambii urmand a se adresa participantilor. in Piata Unirii din Iasi vor fi prezenti si alti lideri politici, intre care presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, si presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, in hora de ziua Unirii - VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban s-au prins in hora, la Iasi, de ziua Unirii Principatelor Romane.

Ludovic Orban, prima aparitie publica alaturi de sotie. Ce au observat oamenii la Mihaela

Ludovic Orban este actualul prim-ministru al Romaniei. Dar pentru ca in spatele unui lider puternic sta, inevitabil o femeie. Ramane sa vedem cine este femeia care se afla in spatele premierului proaspat ales. Ludovic Orban, prima aparitie publica alaturi de sotie Ateneul Roman, zilele trecute, a fost gaza unui eveniment la care a participat si .

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va stabili conditiile pentru programul Prima Casa

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca Guvernul urmeaza sa emita o hotarare prin care sunt stabilite conditiile, pentru acest an, ale programului Prima casa, pentru care au fost alocati 2 miliarde de lei, si a dezmintit categoric minciuna gogonata lansata de PSD ca acest program nu va mai fi finantat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )