Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ludovic Orban, intepaturi la Congresul Tineretului National Liberal: Nu imi place ca membri ai PNL sa fie numiti in guvernul Tudose

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban, intepaturi la Congresul Tineretului National Liberal: Nu imi place ca membri ai PNL sa fie numiti in guvernul Tudose

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la Congresul in cadrul caruia Tineretul National Liberal isi va alege conducerea, ca nu ii place cand membri ai partidului sunt numiti in Guvernul PSD . continuă pe România Liberă

Deputatul Mara Mares a devenit presedintele Tineretului National Liberal

Deputatul PNL Mara Mares a devenit presedinte al organizatiei Tineretului National Liberal, fiind votata de 545 de delegati prezenti la Congresul TNL, dupa un tur al doilea de scrutin. Pentru.

Mara Mares este noul presedintele al Tineretului National Liberal

Deputatul Mara Mares este noul presedintele al Tineretului National Liberal, ea fiind aleasa duminica la Congresul TNL, anunta News. ro. Mares si-a disputat conducerea organizatiei cu Radu Surugiu.

Scandal monstru in interiorul PNL. Ludovic Orban, tinta unor replici dure

Presedintele PNL, Ludovic Orban, si prim-vicepresedintele partidului, Iulian Dumitrescu, s-au acuzat reciproc, de la tribuna Congresului TNL, de implicare in favoarea unor candidati la sefia organizatiei de.

Ludovic Orban: PNL se lupta cu un partid dictatorial; nu ne asteapta ajungerea la guvernare, ci un lung efort, o perioada de munca

PNL nu se lupta cu un partid pe idei, ci cu un partid dictatorial, iar pe liberali nu-i asteapta inca ajungerea la guvernare, ci un lung efort si o perioada de munca in care trebuie sa dea tot ce este mai bun, a declarat duminica presedintele formatiunii, Ludovic Orban, conform Agerpres.

Ludovic Orban, PNL: Se vede tot mai limpede ca romanii au fost mintiti cu buna stiinta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Iasi, faptul ca, in campania electorala, in mod deliberat, social-democratii au promis lucruri ce nu pot fi realizate.

Ludovic Orban ii indeamna pe liberali sa-i recastige pe pensionari si pe bugetari

Liderul PNL Ludovic Orban i-a indemnat pe liberali sa inceapa o campanie de recastigare a pensionarilor si a bugetarilor, considerand ca aceste categorii au fost mintite cu nerusinare de PSD cu salarii si pensii marite, relateaza News. ro.

Busoi, la Congresul tinerilor liberali: Ca sa fii pe un afis electoral, trebuie ca inainte sa fi lipit afise electorale

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, le-a spus membrilor Tineretului National Liberal TNL) care se afla, duminica, la Congres pentru a-si alege liderul, ca nu exista lift catre succes si ca, pentru a fi pe un afis electoral, trebuie ca inainte sa fi lipit afise electorale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )